| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)Konu MaRCoS tarafından (30.January.2012 Saat 18:02 ) değiştirilmiştir.
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
yk
yk
B Rh (+)Aslında ben motordan çok çok iyi anlayan biri değilim. Keşke biri müsait olsa da, bizle gelebilse hem motoru kontrol etmeye, hem de ali ustaya götürmeye. Ali ustanın yerini de bilmediğimiz için çok faydalı olurdu:?
yk
yk
B Rh (+)
yk
yk
B Rh (+)Şimdi diğer ilan sahibiyle de görüştüm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61449665/detay
Motor hala rodajda, 685 km yapmış henüz, sdece florya içinde kullanılmış (benim de evim bakırköy sahilde). Bu arkadaşta isterseniz burda regal raptorun yetkili servisine gideriz, kontrollerini yaparsınız, yağmur bile görmedi kapalı garajda duruyor motor dedi.
Bakalım bakalım![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)ney dediğine gelmişimde neyi başka yere çekmişim arkadaşım adamın sakındığı bişe varki profilide çakma daha nasıl anlatayım ben sana. hee unutmadan bu arada motorun expertiz raporu çıkarılmadan satıcının kişiliği hareket tavır ses tonu vucud dili vb.çıkarılır(yüzyüze buluşulduğunda) buda sana nasıl bi ürün sattığı ürünü nasıl kullandığı nekadar doğru ne kadar yalan konuştuğu hakkında bi ön bilgi verir.burda ise ön bilgi için profiline bakarsın. ondan sonra içine sinerse motorla ilgili işlemlere geçilir. sahibindende ise kullanıcı yorumlarına bakarsın vb..vb...şansına güveniosanda gözün kapalı alırsın bu kadar basit. NLP dersi yeri değil burası dahada yazmıcam bişe neyse sen bildiğin gibi yap arkadaşım...
At avrat silah
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)falldown kardeş kime sorarsan sor, sahibinden.com üyeliğiyle motorun notunu vermişsin sen, adam belki internetten anlamıyor belki ismini vermek istemez, he birde unutmadan bu sahibinden.com dan telefon numaranı ismini falan alıyorlar bişeyler satmak için arıyorlar benim başıma 4-5 defa geldi ordan biliyorum, belliki sadece motoru satmak için üyelik açmış, sen yanlış taraftan bakıyorsun, hayırlı işler.
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
yk
yk
B Rh (+)Arkadaşlar yeni bir soru,
Şimdi Bakırköyden şişliye nakliye nerden bulurum? Nakliyede nasıl götürüyorlar motoru? Daha doğrusu kamyona falan nasıl cıkartıyorlar, yoksa çekici bir mekanizmayla mı gidiyor? Bilgisi olan var mı?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bakırköydeki makinaya bakarsan servise için sefaköye çıkarken yan yolda koskanın yanındaki motorland da RR servis sorumlusu mustafa ustaya adımı ver ilğilenir
ayrıca makinayı kamyona yüklemek için iki kişi ön terleri kamyonun kasaya kaldırıyor bir kişide içeriden çekiyor yükleniyor![]()
yk
yk
B Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)