Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

akü kapağı çok pahalı

sayfanın uzun süedir takipçisiyim ancak yan kapak sorunu bir türlü çözülemedi bi ara yapanlar oldu ama onlarda yok oldu ben sivastayım parça sorunu çekiyorum ali ustayla görüştüm kapakları tek satmadığı söledi çiftine 130 tl+kargo istedi buda o polikarbon için çok fazla bence teşekkürler...
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı esadRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayfanın uzun süedir takipçisiyim ancak yan kapak sorunu bir türlü çözülemedi bi ara yapanlar oldu ama onlarda yok oldu ben sivastayım parça sorunu çekiyorum ali ustayla görüştüm kapakları tek satmadığı söledi çiftine 130 tl+kargo istedi buda o polikarbon için çok fazla bence teşekkürler...
    Malesef esat o kapaklar hepimizin baş belası yazın fiatı 110 tl idi doların artışıyla fiatlar katladı nikajsız sadece boya olan modelleride var onlar 30-40 tl daha ucuz

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef esat o kapaklar hepimizin baş belası yazın fiatı 110 tl idi doların artışıyla fiatlar katladı nikajsız sadece boya olan modelleride var onlar 30-40 tl daha ucuz
    ilginize teşekkürler celil abi bu kapakları bulabileceğimiz adres telefon vs. varmı tavsiye edebileceğin sivasta krom atölyeleri var ve bu iştede çok başarılılar bu yüzden kromlu veya boyalı farketmez

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    “130 tl istedi” demek biraz tuhaf olmus. Sonucta kapaklar karaborsa degil, piyasa fiyati bu

Soldaki kapagi tek isteyen biriyle ortak alabilirsin. Benim sol kapakta cizik var degistirmeyi dusunuyorum fakat su an butce olarak musait degilim, bahara belki paslasiriz
    Konu turq tarafından (31.January.2012 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    “130 tl istedi” demek biraz tuhaf olmus. Sonucta kapaklar karaborsa degil, piyasa fiyati bu

Soldaki kapagi tek isteyen biriyle ortak alabilirsin. Benim sol kapakta cizik var degistirmeyi dusunuyorum fakat su an butce olarak musait degilim, bahara belki paslasiriz
    eğer mart-nisan ayları gibi düşünürseniz alabilirm ancak diğer aylar çok geç olur malum sivas kar altında şuan motor yatıyo mart ayından itibaren binmeyi düşünüyorum bu kötü görüntüyle pek zevk alamıyorum açıkcası

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle armaıza hoşgeldin arkadaşım. daha önceki konularda fiberglass yapımından bahsetmişim.zaten benim düşündüğümü yapmışlar fotolayıp nete bile koymuşlar yıllar yıllar öncesinden :D eğer kendim yaparım dersen linkte daha açıklayıcı olmuş. ancak burda adam macun falanda kullanmış ama bence macun gereksiz oluaşn tabaka boyayı rahat tutar ve dökülme yapmaz( bunu sadece ben düşünmüyorum kamyoncu ve depocu bu işten anlayan abiler var çalıştığım yerde onlarda söylüyolar :D yada 3ümüzde yanılıyoz :D neyse link:
    http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/fiberglass
    umarım işine yarar.
    ** bu arada kapak tek vida ile tutuyo ama kontra somun atın iyice sıkın iki tarafıda ayrıca 3 tane plastik ayağı var contalı yerine oturması zor oluo iç tarafta kalıp gözükmediği iiçin ama pıt diye ses gelio oturunca. 3 ayak + kontra somunlu vida sağlam tutar. kapağı takıp çıkarırken bunlara dikkat etmek gerek.
    At avrat silah

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle armaıza hoşgeldin arkadaşım. daha önceki konularda fiberglass yapımından bahsetmişim.zaten benim düşündüğümü yapmışlar fotolayıp nete bile koymuşlar yıllar yıllar öncesinden :D eğer kendim yaparım dersen linkte daha açıklayıcı olmuş. ancak burda adam macun falanda kullanmış ama bence macun gereksiz oluaşn tabaka boyayı rahat tutar ve dökülme yapmaz( bunu sadece ben düşünmüyorum kamyoncu ve depocu bu işten anlayan abiler var çalıştığım yerde onlarda söylüyolar :D yada 3ümüzde yanılıyoz :D neyse link:
    http://www.motoaktuel.com/blog/index.php/fiberglass
    umarım işine yarar.
    ** bu arada kapak tek vida ile tutuyo ama kontra somun atın iyice sıkın iki tarafıda ayrıca 3 tane plastik ayağı var contalı yerine oturması zor oluo iç tarafta kalıp gözükmediği iiçin ama pıt diye ses gelio oturunca. 3 ayak + kontra somunlu vida sağlam tutar. kapağı takıp çıkarırken bunlara dikkat etmek gerek.
    teşkkürler hoş bulduk kapağı kendim yapabilir veya yaptırabilirim ancak elimde sadece sol kapak var sağ kapak yok bu nedenle kalıp çıkarmıyorum modifiye atölyeleriyle görüştüm adamlar her türlü parçayı yapıyorlar ancak kalıp olmadığı sürece yardımcı olamayacaklarını sölediler

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşkkürler hoş bulduk kapağı kendim yapabilir veya yaptırabilirim ancak elimde sadece sol kapak var sağ kapak yok bu nedenle kalıp çıkarmıyorum modifiye atölyeleriyle görüştüm adamlar her türlü parçayı yapıyorlar ancak kalıp olmadığı sürece yardımcı olamayacaklarını sölediler
    kalıp işi kolay :D anladığım kadarıyla sivasta tek raptorcu sensin.o yüzden çevre illerde bulunan bi raptorcuyu davet ediyosun şehrine :D güzelce misafir ediyosun güzel bi gezi yapıyosunuz o ilde gezilcek görülcek yerler vs. bu geziler yapılırkende ustan kalıbı çıkarmış oluyo. akşamada geri takıyonuz kapakları
    At avrat silah

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Sen diger formulleride dusun, cozum bulamazsan nisan da goruselim dostum
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen diger formulleride dusun, cozum bulamazsan nisan da goruselim dostum
    eğer o zamana kadar bi kapak yapamazsam görüşüp alırız beraber

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)