Evet işte demek istediğim TAM OLARAK BUDUR......
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)Evet işte demek istediğim TAM OLARAK BUDUR......
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)arkadaşlar yanlız motor ve yakıt tankı arasındaki boşluk nedeni V piston veya seri piston olması ile alakalı bişey değildir. v motor sadece bizdeki karbüratörle motor arasındaki boşluğu doldururki V pistondada karbüratör iki silindiriin arasındadır. çünkü karbüratör için arka tarafta yeterli boşluk olmaz. gelgelelim yakıt tankı ile motor arasındaki boşluğa. bu boşluğun başlıca sebebleri silindirlerin borexstroke oranları, silindir üst kapak yapıları ve şaşe tasarımıyla ilgilidir. yani boyuna 125cc(250 cc motordaki tek piston için hacim- boy orantısı) yer kaplıcak biyanma odası için yapılan gömlek ve silindir bloğu ile boyuna 550 cc(1100cc motor için tek silindir....) yi ortalama aynı boyutlarda şaseye yerleştirirseniz aynı durmasını bekleyemezsiniz.
At avrat silah
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Johnny Pag'in v twin modeli vardı, 2010 yılında piyasaya sürülecekti. Model pek ortalarda yok, yani bir iki çekilmiş resim hariç internette pek rastlamadım.
Bir de şu custom makine firmasına denk geldim. Şaselerini bizim motorların şasesine benzettim, aynısı olabilir. Bunlar da v makine, fakat (falldown'un hakkı var) bunlarda da boşluk var. Kafalar alçak.
http://www.rhinomotorcycles.com/prebuild.php?HunterS
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Videodaki RR Spider yazılanlara en iyi örnek olur kanımca
http://www.youtube.com/watch?v=Zs5Ln...f=results_main
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Eminim ki çoğumuzun Regalde kalma sebebimiz tamamen duygusal, emsalleri icinde en iyisi olmasi, tipi vs. (Rona; monero yu tenzih edeyim simdiden)
Fakat hepimizin gönlünde VN ler Intruder ler yatiyordur
Netice olarak ben chopper a chopper demem V motor olmayinca![]()
Konu turq tarafından (01.February.2012 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)peki sizce bu yeni modellerin türkiye satışı ne kadar olur tahmini?
RR Daytona 350cc
İzmir
0 Rh (+)Türkiye satışı 12000 Tl civarı olabilir.. bu yüzden bi daha bi düşündümde
telli jant pek sevmiyorum aslında![]()
far, stop, egzoz uçlarını şimdiki daytonomladeğiştirdiğimde hem çift uçlu egzozum olmuş olur hemde bence bu modelden daha güzel bi motora sahip olurum diye düşünüyorum :mrgreen:
![]()
Konu guento tarafından (03.February.2012 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)