Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Egzozlarda ki paslanma

Merhabalar arkadaşlar,

Malum kış şartları motoru, ıslak ve soğuk ortamda kullanıyor ve saklıyoruz. Bu durumdan dolayı egzozlarda (bununda yazılışını bir türlü netleştiremedik ) var olan paslanma artmaya başladı. Egzozları değiştirmeden bu pas olayını nasıl çözebilirim? Isıya dayanıklı boyalar var sanırım ama bu boyama işlemini ben gerçekleştirebilir miyim? Ben yapamaz isem kaça patlar? Bu işi daha önceden gerçekleştirmiş arkadaşlardan cevapları bekliyorum

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    pasta dene bi çare olabilir belki bide egzozu söküp komple nikelajlatsak boya yerine nasıl olur acaba, mersinde 75-80 tl gibi fiyata mal olur diye düşünüyorum ama istanbuldaki fiyat konusunda nasıl olur bilemiyorum.

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar,

Malum kış şartları motoru, ıslak ve soğuk ortamda kullanıyor ve saklıyoruz. Bu durumdan dolayı egzozlarda (bununda yazılışını bir türlü netleştiremedik ) var olan paslanma artmaya başladı. Egzozları değiştirmeden bu pas olayını nasıl çözebilirim? Isıya dayanıklı boyalar var sanırım ama bu boyama işlemini ben gerçekleştirebilir miyim? Ben yapamaz isem kaça patlar? Bu işi daha önceden gerçekleştirmiş arkadaşlardan cevapları bekliyorum
    abicim balata spreyi veya pas sökücü sana yardımcı olacaktır bence yaza kadar sana bu yeterli çünkü karlı yollarda kar yapışıp yeni yapılmış kromajı sökecektir yaza kadar sabredip yazın kaplamaya vermelisin
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

ONUR CENGİZ
    EKSPER
     REGAL RAPTOR SPYDER 250 CC
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Pas

Merhaba arkadaşlar sıfır regal raptor spyder 2500 cc aldım. 15 gün geçmedi sol orta egzoz yandı. 20 gün sonra egzozların bağlıntı noktalarındaki kaynakları kaplayan niklajların üstünd epas oluşmaya başladı, 30 gün sonra sağ orta egzozda yandı. Bunların hepsi normal mi. Biri bana açıklasın lütfen :D

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O ne bicim egzosmus oyle..

Direk kanunen ayipli mal iade et etmezlerse tuketici mahkemesine dilekce yaz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı EKSPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar sıfır regal raptor spyder 2500 cc aldım. 15 gün geçmedi sol orta egzoz yandı. 20 gün sonra egzozların bağlıntı noktalarındaki kaynakları kaplayan niklajların üstünd epas oluşmaya başladı, 30 gün sonra sağ orta egzozda yandı. Bunların hepsi normal mi. Biri bana açıklasın lütfen :D
    merhaba onur öncelikle aramıza hoş geldin
    yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
    eksozların durumu normal değil servise götür göster garantiden değiştirsinler :(

ONUR CENGİZ
    EKSPER
     REGAL RAPTOR SPYDER 250 CC
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım güle güle bineriz uzun yıllar hepimiz. Aslında ben öncelikle emre motora gidicem bu haftasonu ve bu sorunumu ileticem. Umarım çare olurlar. Yoksa tabiki hem tüketici haklarına başvurucam hemde çeşitli planlarım yok değil :D

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı esadRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim balata spreyi veya pas sökücü sana yardımcı olacaktır bence yaza kadar sana bu yeterli çünkü karlı yollarda kar yapışıp yeni yapılmış kromajı sökecektir yaza kadar sabredip yazın kaplamaya vermelisin
    Cevaplar için teşekkürler

Forumdan bir arkadaş boyatmıştı egzozlarıda oradan aklıma geldi. Maliyeti daha düşük oluyordu sanırım. Yoksa nikelaj kaplama tabi ki çok güzel olur ama nerede yaptıracağım, kaça mal olacak gibi sorular canımı sıkıyor. Uygun yollu gri renge falan boyayıp çözebilsemde benim işimi görür diye düşünüyorum. Birde sıfır, orjinal egzoz fiyatlarından haberiniz var mı?

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    takipteyim :D
    benimkiler daha yeni pas yok ama sonuçta paslanınca siyaha boyamayı düşünüyodum. en azından maliyetler ve boya çeşidi hakkında bilgimiz olur
    At avrat silah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için teşekkürler

Forumdan bir arkadaş boyatmıştı egzozlarıda oradan aklıma geldi. Maliyeti daha düşük oluyordu sanırım. Yoksa nikelaj kaplama tabi ki çok güzel olur ama nerede yaptıracağım, kaça mal olacak gibi sorular canımı sıkıyor. Uygun yollu gri renge falan boyayıp çözebilsemde benim işimi görür diye düşünüyorum. Birde sıfır, orjinal egzoz fiyatlarından haberiniz var mı?
    metal renkli soba boyasıyla boyanıyor her nalburda var ama ne kadar sağlıklı oluyor enginogurlu linkli (engin) arkadaşımız boyadı onunla baglantıya geçersen net bilgi alabilirsin
    nikalaj kaplama yapan çok nadir yerler var bulmak zor ve pahalı
    yenisi tanesi 150 tl civarıydı
    Konu CELİL tarafından (01.February.2012 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)