arkadaslar benı yanlıs anlamayın ama bu konuda İNCİ cok haklı,sarıkayalar ve dıgerlerı tabıkı servısten ve yedek parcadan para kazanacaklar,bu bır tıcaret...BENDE TEKNIKLE ILGILI BIR ADAMIM VE TIP SEKTORUNDEYIM ...alet satısı degıl servıs ve yedek parca fırmaya kar saglar. bakın ank. dakı servıs problemını dırekt olarak sarıkayalarla konustum ve cozume ulastırdık .yedek parca olayına gelınce ınanınkı dıger buyuk fırmalardada aynı sorun var,her parcayı bulunduramıyorlar.(arkadasımın fazer ı var ve yurt dısından parca beklıyor)fıyat konusu ıse bambaska bırsey, acalım yedekparca fıyatlarıyla ılgılı konusalım (fakat benım motorum hala garantı kapsamında ve sugune kadar lazım olan 3 parcama SARIKAYALARDAN asla ucret alınmaksızın tarafıma yollandı .(HATTA BIR KERESINDE ELLERINDEKI 0 MOTORDAN SOKULUP GONDERILDI)( BU ARADA BENIM EN UFAK BIR ORGANIK BAGIM BULUNMAMAKDA SARIKAYALARLA ,YANI SIZ NEYSENIZ BENDE OYUM)ben rr ımı sevıyorum ve dıger dogu mallarının ıcınde en ıyısı bu ,bunuda ben degıl ınternet sıtelerındekı forumlar soyluyor.ayrıca bızım makınalarımız harleyın ekıbı tarafından dızayn edılmıs,gorsellıgı bence harıka VE USA DA BENIM BILDIGIM KADARIYLA 5-6 EYALETTE POLIS BIZIM MAKINALARI KULLANIYOR. bana soracak olursanız eger agırlıkla fıyat problem oluyorsa gelın sarıkayalarla bu konuyu konusalım derım,ama lutfen yedek parcanın gumruk oranlarını arastırmadan bu ıse baslamayalım ,benım sektorumde yedek parca tarıfesı oldukca yuksektır ,belkı motor olayındada aynısı olabılır.YANI ISIN ASLINI OGERENMEDEN YARGISIZ INFAZ YAPMAYALIM .----UMARIM BU YAZIMDAN DOLAYI BENI YADIRGAMAMISINIZDIR. SAYGILAR SUNARIM ,YOLUNUZ GUZEL OLSUN