Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kaplama işinde en uzman zeko canı sıkıldıkça makinanın rengini farklı kaplamalarla değiştiriyor
kaan ın dediği gibi renk değişmedikçe siyahın bütün tonları için ruhsatta renk değişikligine gerek yok
kaplanın rakamı özellikle depo için fazla fiat çekiyorlarmış diye duydum sebebi kıvrımları kavisleri zor oluyormuş

kaan: boya yapacaksan zımpara yapman şart yoksa kısa sürede boya parça parça dökülür iğrenç durur

NOT: Emre senin motor kırmızıymış şimdi fark ettim sana ruhsata işletmek zorunlu )
abi tam yazıodum elektrikler gtti. atilla abi "fyinng" falan demiş olmamlı
abi öylede ben hiç sanmıorum silindir bloğundaki ince hava kanallarına zımpara atıp boyadıklarını atamazlar çünkü tamamen vardır bi ayrıntısı araştırmak lazım. diğer taraflardada dökülse bile alttaki katmanda siyah olduğundan yakından bakmadıkça belli olmuyacaktır diye düşünüorum. kısacası ben üşenirim her ayrıntıyı zımparalamaya falan onun yerine döküldükçe her bahar tekrar atarım boya :D sadece paslanan yerleri zımparalarım :D maliyeti yoksa çok ozamanlar gelsin hele bi :D yada atarım hiç dayanmaz ertesi hafta dökülür bende ağlarım