Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlıkta belirttiğim üzere dün; insanlık için büyük, benim için küçük bir adım attım J

Sürüşü gece yaptığım için afilli fotoğraflar paylaşamayacağım. Sizlere bazı suallerim olacak.

Biraz hız yapma imkanım oldu. Motorun benden önceki sahibi egzostları açtırmış. Şehir içinde kulağa hoş geliyor fakat uzun yolda rahatsız edecek gibi.

-Egzostları değiştirmeden normal hale çevirmem mümkün mü?

-Bu duruma bağlı olarak vites değiştirirken motorun sesini baz alamadım. Bende kafama göre 20 nin katları halinde hızları bölüp ona göre vites değiştirdim. 20 2.vites, 40 2.vites, 60 3. Vites şeklinde. Bu oranlar normal mi?

-Bacaklarıma motor bloğundan sıcak hava vurdu, hararet lambası yanmadı, normal midir? Yüksek devirde mi kullandım acaba?

-bu araç sürücüleri ne kadar saygısızmış arkadaş J
    eksozlar uzun yolda biraz fazla bagırır ama insanın kulakları zamanla alışıyor
    eksozların ucu kesilmişse eski haline dönmez ama orjinal geniş uçlu susturucusu vidalı olan modelse orjinal susturucuları bulabilirsen takar normale çevirebilirsin
    vitesleri eksozdan gelen sese göre değiştiriyorsun zaten motor devir aldıkça eksoz daha çok bağırıyor ve vites değiştirme zamanını anlıyorsun fakat tereddüt duyuyorsan vites değiştirme aralıkları 20km ara ile makuldur
    yol gittikçe motor blogunun ısınması normaldir normalden fazla ısınınca fanların açması lazım fanların çalışıyorsa sorun yok hararet lanbası yanmasın yanarsa hemen sağa çek tehlike demek makina ısısının en yüksek sınırına geldiğinde lanba yanar
    Konu CELİL tarafından (06.February.2012 Saat 16:00 ) değiştirilmiştir.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eksozlar uzun yolda biraz fazla bagırır ama insanın kulakları zamanla alışıyor
    eksozların ucu kesilmişse eski haline dönmez ama orjinal geniş uçlu susturucusu vidalı olan modelse orjinal susturucuları bulabilirsen takar normale çevirebilirsin
    vitesleri eksozdan gelen sese göre değiştiriyorsun zaten motor devir aldıkça eksoz daha çok bağırıyor ve vites değiştirme zamanını anlıyorsun fakat tereddüt duyuyorsan vites değiştirme aralıkları 20km ara ile makuldur
    yol gittikçe motor blogunun ısınması normaldir normalden fazla ısınınca fanların açması lazım fanların çalışıyorsa sorun yok hararet lanbası yanmasın yanarsa hemen sağa çek tehlike demek makina ısısının en yüksek sınırına geldiğinde lanba yanar
    fanlar açıyor sorun yok o zaman

Birde deponun altından gaza bastıkça arabadaki kayış sesine benzer bir fıyıldama geliyor. O ses ne olaki?
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fanlar açıyor sorun yok o zaman

Birde deponun altından gaza bastıkça arabadaki kayış sesine benzer bir fıyıldama geliyor. O ses ne olaki?
    onu bilemedim
    hareket halindeyken geliyorsa zincir veya makinadaki dönen kısımlardan birinin yağsız kalmasından olabilir veya fan motorları çalışırken kenarına sürtme yapıyor olabilir aklıma gelenler bunlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)