Arkadaşlar dünkü gezide "dejavu27" kardeşimin Regal Raptor 250E-9 sağ akü kapağı düştü tem yolunda. Bu kapaklarda sanırım çift olarak satılıyor.
Sol kapak ihtiyacı olan birileri varsa irtibata geçelim beraber alalım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar dünkü gezide "dejavu27" kardeşimin Regal Raptor 250E-9 sağ akü kapağı düştü tem yolunda. Bu kapaklarda sanırım çift olarak satılıyor.
Sol kapak ihtiyacı olan birileri varsa irtibata geçelim beraber alalım.
Konu telkarinn tarafından (06.February.2012 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
regal raptor dd 250 9b
eskişehir
A Rh (+)merhaba dostun senınkı gıbı beımde yan kapak problemım var daha dun bır arkadası evıne bırakcakken yolda gıderken dustu yanıo benımde bır adet sag kapaga ıhtıyacım vare ama solda bıraz gıdıcı gıbı gozukuyor yanı banda bır takımkapak lazım sahıbınden. cm da 140 tl bılmem daha ucuza satan kımse varmı ama bılmıyorum sımdı 90 model mercedes ayna parası bıldıgın bır yer varsa cep telden bana ulasablırısın:D
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)arkadaşlar bu kapak işi için be kendimce bir önlem geliştirdim, kapakların üst taraflarını şaseye yakın yerden ince uçlu matkapla deldim plastik kelepçeyle şase demirine bağladım ne olur ne olmaz tavsiye ederim, matkap yoksa akıllı vidalar var onlarla da delebilirsiniz ya da bi çivinin falan ucunu ısıtarak da yapabilirsiniz sonuçta 140 tl az para değil, 2 dk nızı almaz, sonuçta düşüyor melet kendi kendine kolay gelsin

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Dostum benim kırmızı sol kapaga ihtiyacım var telefonum 5384815515
regal raptor
izmir
AB Rh (+)merhaba sol aku kapagı motoru aldıgımdada yoktu ıkısen bıttı ama aklım hala orda takılı ..ızmırdeyım arastırdım fıyatlar ucmus 160 falan cıftı cıkmada olsa bulma sansım olabılırmı elbettekı daha ucuz fıyatlara

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Özgür
kendini forum başlığı altında bulunan Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz :D
en uygun yan kapak aşağıdaki linteki 110 tl
http://www.motorparcalari.net/regal-...-urun7825.html
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)