Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    olmadı arkadaşlar motor kelek çıktı sağ tarafa yan yatmış egzosta izleri var sağ ayaklık kırılmış sanayide alalade bi kaynak atmışlar maşanın üstünde gidona yakın yerde bi plaka var parlak metalden adam onu önce kestirmiş sonra yeniden kaynatmış yanında 2 kask verecekti yan çizdi yok bi tane vereyim falan diye onu da giitti eckiciden mi ne buldu süngerleri çıkmış bi kask getirdi bi de sağolsun 1 çift eldiven verdi yanında uzun lafın kısası dreamrocker' un dediği gibi resmi yanlıtmadı motor hırpalanmış biraz olmadı yani şuan cebimde 4500 tl var ama 250 e 10 yok :( aslında o paraadan kask ve mont da çıkarmam gerekiyo ama bakalım arkadaşlar yok mu satılık 250 e 10 hemen alıcam ya :(

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmadı arkadaşlar motor kelek çıktı sağ tarafa yan yatmış egzosta izleri var sağ ayaklık kırılmış sanayide alalade bi kaynak atmışlar maşanın üstünde gidona yakın yerde bi plaka var parlak metalden adam onu önce kestirmiş sonra yeniden kaynatmış yanında 2 kask verecekti yan çizdi yok bi tane vereyim falan diye onu da giitti eckiciden mi ne buldu süngerleri çıkmış bi kask getirdi bi de sağolsun 1 çift eldiven verdi yanında uzun lafın kısası dreamrocker' un dediği gibi resmi yanlıtmadı motor hırpalanmış biraz olmadı yani şuan cebimde 4500 tl var ama 250 e 10 yok :( aslında o paraadan kask ve mont da çıkarmam gerekiyo ama bakalım arkadaşlar yok mu satılık 250 e 10 hemen alıcam ya :(
    Dostum hiç acele etme, geç olsun ama sağlıklı bir motorun olsun. O hevesi biliyorum, uykularım kaçmıştı benim kaç gün motoru almadan önce. Ama sabır... Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    gel de bana sor onu mantığım alma diyor gönlüm aman bişey olmaz algeç yan yatsane yatmasa ne diyo motorun yan yattığını kendim anladım kaynaklarından bu yüzden de kendime fazladan bir teşekkür ediyorum motor ustası bile bindi bi problemi yok dedi abi dedim düşmüş motor bak kaynak var dedim haaaaa evet dedi ne ustaymış ama
    sabır ama nasıl sabır:(

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    kask olarak da ls2 düşünüyorum 100 tl civarı var bir bana bir eşime sizce nasıl olur bütcem aşşağı yukarı o kadar?

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şunu düşün. Ben 4800 tl civarı para verip bu motoru aldım. 2 motoru da gözünün önünde canlandır, ve neden sabret dediğimi tahmin et

http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=5838&page=4

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    ewet seninki çok temiz görünüyo görünüşü bile söylüyor hayırlı olsun bana 4500 e bırakır mısın? bu arada senin fotolardan fark ettim benim o baktığım motorun egzosunun içi galiba boştu hani derlerya bi kulağımın arkası kaldı diye adam motorun kulağının arkasını bile ellemiş bide 5000 fiyat çekiyo hırt :( neyse senin motoru görünce iyiki almamışım dedim çöplük gibiydi ya baklayalim bakalım bide bişey soracam bazıları illa büyük motor al nasıl olsa yetmeyecek diyorlar ama benim öyle uzun yol falan yapma düşüncem yok zaten arabam var şehir içinde gexineyim hava alayım amacım o benim yeter diye düünüyorum sizce?

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motoru iyice tanımadan etmeden, büyük cc'li motorla başlamanın intihar olduğunu her yerde okuyoruz. O konuda tecrübem olmadığı için, naçizhane tavsiyem küçük cc ile başlaman
    Diğer taraftan Spyder ile uzun yollar deviren çok abimiz var burda, spyder aslında düz ve uzun yol motoru bence
    Konu dreamrocker tarafından (24.February.2012 Saat 20:00 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet seninki çok temiz görünüyo görünüşü bile söylüyor hayırlı olsun bana 4500 e bırakır mısın? bu arada senin fotolardan fark ettim benim o baktığım motorun egzosunun içi galiba boştu hani derlerya bi kulağımın arkası kaldı diye adam motorun kulağının arkasını bile ellemiş bide 5000 fiyat çekiyo hırt :( neyse senin motoru görünce iyiki almamışım dedim çöplük gibiydi ya baklayalim bakalım bide bişey soracam bazıları illa büyük motor al nasıl olsa yetmeyecek diyorlar ama benim öyle uzun yol falan yapma düşüncem yok zaten arabam var şehir içinde gexineyim hava alayım amacım o benim yeter diye düünüyorum sizce?
    ben senelerdir 250cc RR kullanıyorum çok uzun yol yaptım hiç sıkıntım olmadı rahat rahat gider gelir için rahat olsun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şunu düşün. Ben 4800 tl civarı para verip bu motoru aldım. 2 motoru da gözünün önünde canlandır, ve neden sabret dediğimi tahmin et

http://www.regalraptor.net/forums/sh...?t=5838&page=4
    senin makinanın motoru yeni model balansörlü olan siyah renk motoru olan model diğer makina eski model balansör olmayan gümüş renkli motoru olanlardan
    Konu CELİL tarafından (24.February.2012 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)