selamlar ne kadar zamandır 250 e 10 arıyorum ama bi türlü bulamadım hemen alıcam ama yok yok yok bana yardımcı olursanır çok sevinirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)selamlar ne kadar zamandır 250 e 10 arıyorum ama bi türlü bulamadım hemen alıcam ama yok yok yok bana yardımcı olursanır çok sevinirim
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62293138/detay
sitede 2 tane daha var... sana yakın diye düşünerek bu ilanı buraya yazdım. benim bir bağlantım yok... şimdiden hayırlı olsun.
.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Murat aramıza hoş geldin
spyder bayilerde kalmayınca sıfının fiatıda yükselince ikinci el makinalar karaborsaya düştü denizlide bulma şansın daha zor işallah gönlüne göre bir makina bulabilirsin sahibindn com u takip et![]()
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)teşekkürler aslında ıstanbuldan buldum ama mototru nasıl getiririm denizliye ?????? :( bilemiyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)istanbuldan bulduğun makina aşagı linktekimi oysa o arkadaş açıklamada antalya bölgesi öncelikli gibi bir şey yazmış
birde 2011 model altı motor blogu rengi gümüş olanlarda blansör yok siyah bloklu olanlarda blansör var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67632509/detay
Fz6 Fazer
Tokat
A Rh (+)ya sür ya da otobüs. başka bir alternatif bilmiyorum ben.
.
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)otobüs kaç paraya patlar ki mesafe yaklaşık 1000 km otobüs yolcu biletleri 60 civarı sizce motoru kaça getirebilirim hiç otobüsle getiren var mı?
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)otobüs şöförüyle yapacağın pazarlığa bağlı benim arkadaş ankaradan istanbula sadece bir bilet parasına getirmişti. hee birde unutmadan spyder uzun oldugundan otobüsler alırmı bilemem :D
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)haklısın otobüs almaz gibi çünkü bayaga uzun :(
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)NAK kargoyu arayip fiyat ogrenebilirsin, internette telefonlari var. 200 TL gibi bir rakama getirirler diye dusunuyorum
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)