Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    dokin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğukan K.
    öğrenci
     Honda Shadow
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RR 250e-9b / 250e-10 2011 model, alan var mı?

arkadaşlar merhaba, 2 gün önce cuma günü Kadıköy'deki Motorsikletcim mağazasına gittim ve 2011 model RR lara baktım. alacağım motor 250lik olacak. ama çok kararsız kaldım. 250e-9b mi alayım yoksa spyder model olan 250e-10 olanından mı alayım bilemedim.

bir de orada Yüksel abi var, onla konuştum biraz. RR'a Harley Davidson'un tasarımcısı olan Johny Pag ortak olmuş ve 2011 modellerinden itibaren artık hepsinin belli bir kalitede çıkacağının garantisini vermiş. Kendi adını, imajını korumak için yeni RR'lar artık daha bir konforlu, kaliteli ve sağlam olacakmış. Ben Yüksel abinin yalancısıyım)) o yüzden yeni model RR almamı önerdi. ama ben hangi modeli alayım bilemedim, çok kararsız kaldım.

ben 250e-9b ' de karar kıldım ama hala emin değilim. O yüzden 250e-10 ve 250e-9b yeni alanlar (2011model) varsa görüşlerini paylaşabilirlerse çok çok iyi olur.

siz RR kullanıcılarından yardım istiyorum. her iki modeli de gözönnüde bulundurup avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsanız, şunu al gibi bir öneride bulunursanız çok memnun kalırım. bu hafta içi almayı planlıyorum.. Teşekkürler şimdiden!

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Ben 2011model 250e 9b aldım. Eski 9b lerden farkları;
    - arka fren de disk olmuş
    - gösterge gidon'un üzerinde
    - arkada damper(titreşim sönümleyici, sanayide takoz da denir) var. Ancak eski modellerden sürmediğim için bir farkı var mı bir şey diyemem.

9b bu şekilde eskisinden ayrılıyor. Gel gelelim 2011 model 250e-10 ile 9b arasındaki farka. Bence ciddi bir "stil" farkı var. Diğer özellikleri aşağı-yukarı aynı. 9b nin ön çatal daha dik ve kısa olduğu için şehir içi manevra problemi yaşıyor kullananlar. Ama bana sorarsan, biraz saçma gelebilir ama, ben de tamamen bu nedenden 250e-10 yerine 9b aldım.
    Yani şöyle; ben eğer sadece şehir içerisinde gezecek olsaydım, boğazda iki tur atayım, sarıyerden beşiktaşa gezeyim diye alsaydım 250e-10 alırdım. Ama ben iki kişi şehirlerarası gezmeyi düşünüyorum ve o nedenle 9b aldım. Oturma pozisyonu daha rahat geldi bana. Artçı da rahat ediyor. Tam uzun yolluk gibi gelmişti bana. Kısmetse bu hafta sonu da deniyoruz zaten.

Ama ne yalan söleyeyim, 250e-10 un duruşu çok daha güzel. Şekil daha önemli ise az daha para verip e-10 alınır. Rahatlık diyorsan 9b iyidir.

Naçizane fikrim.

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    öncelikle herkese merhabalar, bende aranıza yeni katılanlardanım,
    daha 1 hafta oldu motoru alalı 250 9b modelini aldım bende çok kararsız kaldım e-10 ile 9b arasında, bildiğim kadarıyla motorlar aynı sadece stil farklı 10 un maşası daha uzun daha hoş bi görüntü var 9 b de 1 haftalık deneyimimi aktarayım;
    görüntü süper
    arka lastikler çok kötü yol tutuşu kesinlikle berbat biraz eskisin ilk işim değiştirmek, far biraz zayıf geldi bence, yakıt konusunda ilk depo bitince km yi yazarım şu an 50 tl benzin 200 km de daha benzin bitmedi 12lt,
    açıkçası motoru aldıktan sonra acaba e 10 mu alsaydım diye düşündüm hala da düşünüyorum, 9 b rahat bi kullanım sunuyor ama açıkçası şehir içi hakimiyette zorlanıyorum alışacam sanırım, kardeş sana tek tavsiyem ikisinide görebileceğin bi mağaza varsa yan yana koy iyice bi bak resimden falan karar verilmiyor, ben 9b aldım hala kararsızlık çekiyorum. ama sanki şu an e 10 derdim gibi geliyor (hala kararsızlık var?)

Fuatt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fuat akbaş
    öğrenci
     hyosung gt250r
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence e10 al şekli daha güzel ben 9b kullanıyorum ne biliyim T gidon uzun maşa falan zor gelmiyor pek alışıyor insan. e10 un maşa daha uzun nasıl bi avantaj veya dez avantaj yaratır onu bilemem ama herşeye rağşem e10. e10 un oturuşuda çok class boyum 1.80 artık 9b yi kenime yakıştıramıyorum değiştirmeyi düşünüyorum zaten kolarım çok aşağıda kalıyor gibi geliyor. inanç abinin e10 a oturdum o daha güzel durdu bende. daha şık vitesle fren önde falan karizma motor.

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    e10 tam bir cruiser bence. e-9b ise biraz daha rahatlık isteyenlere göre evrilmiş hali. e-10 un eksiği daha güçlü bir motora ihtiyacının olması bence ki 350 spyder bunu karşılıyor. Makina spyder olacaksa, 350cc olmalı bence.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,870
    Beğenilmiş
    7,137
    bencede 350cc en idali fakat 250 cc de ötv indirimi olduğundan fiat aralıgı baya açık 5800 tl 250 cc -8500 tl 350 cc fiatlar güncel değil ama ortalama ve vergi farkı 42 tl 250cc- 80 tl 350 cc tl ortalama bu faktörler beni 250 cc ye itiyor :mrgreen:

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede 350cc en idali fakat 250 cc de ötv indirimi olduğundan fiat aralıgı baya açık 5800 tl 250 cc -8500 tl 350 cc fiatlar güncel değil ama ortalama ve vergi farkı 42 tl 250cc- 80 tl 350 cc tl ortalama bu faktörler beni 250 cc ye itiyor :mrgreen:
    Doğru söze bir şey denmiyor da... Gönül bu işte, para pul dinlemiyor, hep daha güzele doğru kayıyor.

Akıl/mantık işin içine girince gönül mönül hikaye..

muhsin heybetli
    PLAZA müdürlüğü
     REGAL RAPTOR DD250E9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    250-9B Yİ 4 gün önce aldım bence mükemmel bir motor durusuyla gidişiyle az yakışıyla ve rahatlığıyla tavsiye edeceğim motor 250-9B dir...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,870
    Beğenilmiş
    7,137
    Alıntı mistakezero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250-9B Yİ 4 gün önce aldım bence mükemmel bir motor durusuyla gidişiyle az yakışıyla ve rahatlığıyla tavsiye edeceğim motor 250-9B dir...
    merhaba Muhsin makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende 15 gün içinde almayı planlıyorum ancak kararsızım, şu linkini verdiğim makine aşırıı hoşuma gitti, ancak o fiyata 350 'Lik spyder alınabilir sanırım?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77997487/detay

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)