arkadaşlar merhaba, 2 gün önce cuma günü Kadıköy'deki Motorsikletcim mağazasına gittim ve 2011 model RR lara baktım. alacağım motor 250lik olacak. ama çok kararsız kaldım. 250e-9b mi alayım yoksa spyder model olan 250e-10 olanından mı alayım bilemedim.
bir de orada Yüksel abi var, onla konuştum biraz. RR'a Harley Davidson'un tasarımcısı olan Johny Pag ortak olmuş ve 2011 modellerinden itibaren artık hepsinin belli bir kalitede çıkacağının garantisini vermiş. Kendi adını, imajını korumak için yeni RR'lar artık daha bir konforlu, kaliteli ve sağlam olacakmış. Ben Yüksel abinin yalancısıyım)) o yüzden yeni model RR almamı önerdi. ama ben hangi modeli alayım bilemedim, çok kararsız kaldım.
ben 250e-9b ' de karar kıldım ama hala emin değilim. O yüzden 250e-10 ve 250e-9b yeni alanlar (2011model) varsa görüşlerini paylaşabilirlerse çok çok iyi olur.
siz RR kullanıcılarından yardım istiyorum. her iki modeli de gözönnüde bulundurup avantajlarını ve dezavantajlarını yazarsanız, şunu al gibi bir öneride bulunursanız çok memnun kalırım. bu hafta içi almayı planlıyorum.. Teşekkürler şimdiden!

Honda Shadow
istanbul
0 Rh (+)
)) o yüzden yeni model RR almamı önerdi. ama ben hangi modeli alayım bilemedim, çok kararsız kaldım.