Arkadaşlar cumartesi günü sabah 10:30 da kadıköy moda dan yola çıktım...hava hafif çizeliyordu ama beşiktaşta siteden bi kaç arkadaşla oniki gibi buluşurum umuduyla, gittim beşiktaşta, motoru park edip, vapur iskelelerinin önündeki çay bahçelerinden birine oturdum.
Ve başladım beklemeye....bekledim.....bekledimmm...kimse gelmeyince bende tekrar çıktım yola...ama hava biraz dozunu arttırdı ve hafiften değilde bayaadan yağmur yağmaya başladı.
Merter taraflarında artık hava iyice şiddetlendi ve artık kar yağmaya başladı...ben donmak üzereyken merterde bi benzinliğe girdim ve soğuktan artık yanmaya başlayan bacaklarımı ısıtmak için bir elektrikli soba bulup önünde pantolonu kurutmaya çalıştım.
Bi kaç çay falan sonra tekrar yol...avcılar civarında gaz teli sıkışmaya başladı...gazı acıyorum ama bırakınca tel kapağı kapatmıyor...öyle beylik düzüne kadar geldim.....
EVET beylikdüzü diyorum yanlış okumuyorsunuz...Fuar nedense TUYAPta diye aklımda kalmış...gittim...CELİL abiyı aradım sağolsun yardımcı olmaya çalıştı ama...ben o kadar üşümüştümki TÜYAP taki kapı pencere fuarına girip bir buçuk saat fuarın içinde yürüdüm...
anca ısındım hatta tam ısınamadım çünkü yürüdükçe botların içinden...vucukvucuk sesler geliyordu..Allahtan beylikdüzü taraflarında bi arkadaş varda gece onda kaldım.....
geri dönemezdim çünki...intahar gibi bişey olurdu...
ama herşeye rağmen içimde tuhaf bi keyif hissi var....
sanırım fuar bahaneymiş esas olan yolun kendisiymiş galiba...

regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)