| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
şu an için yok...
Kocaeli
B Rh (+)c.tesi çalışıyorum ama izin alabilrsem gelmeyi düşünüyorum, kaskları benim arabaya atabiliriz. belki ben de bi stand açarım![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)oo arabalar belki 2 olcak :D takipteyim son güne kadar bende belki motorla gelirim böyle olursa :D gaza geldim walla :D
sanırım kask var motor yok sende.. kaskınıda getirirsin 350liklerden birisi seni artçı alır fuar sonrası gezi olursa motorla katılmış olursun sende :D
At avrat silah
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)iii araba olması ii olacak sanırım...İnş hava da güzel olur da fuardan sonra güzel bi gezmiş oluruz
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Cemreler 2012
Tüm dünya ile birlikte son on yılların en soğuk günlerini yaşayan ülkemize, yüzyıllardır izlenen doğal takvimden müjde var.
Baharın gelişinin müjdecisi kabul edilen ‘cemre’ler, 20 Şubat Pazartesi başlıyor. Türkiye bu haftayı da aralıklarla kar yağışıyla geçirecek. Ancak 20 Şubat’ta havaya düşecek olan ilk cemreyle birlikte doğanın uyanışına tanıklık edeceğiz. Şubatın 27’sinde suya ve Mart’ın 5’inde ise toprağa düşecek cemrelerle hava su ve toprak ısınacak
Havaforum.com
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)bu cemre dediğimiz şey erzuruma nisan ayının ortalarında geliyor :D:D:D:D
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Bande Varım Yaw![]()
Beşiktaş Bölgesinden Gelme Planım...
Yalnız Bu Davetiye Ve Bilet Konusunda Nasıl Bir Politika İzleniyor Ufak Bir Bilgi Rica Ediyorum Saygılarımla.
Konu CELİL tarafından (24.February.2012 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Selamlar 3 Martta Fuar İçin Beşiktaş Bölgesinde Buluşacak Olanlar Kimler Abilerim Kardeşlerim ? Tahmini O Bölgeden Hareket Edecek Kaç Kişi Oluruz Acaba ?
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)araba işi noldu araba :mrgreen:
kendimi nazlı gelin gibi hissettim![]()
At avrat silah
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)beşiktaştan katılacam bende ekibe
![]()
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)