Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Question Taşıma Kapasitesi ???

Ey forumun güzel insanları;
    Yine kolay bir soruyla karşınızdayım;:?
    250cc ve 350cc motorlarımızın istihap haddi nedir acaba? Bir başka deyişle
    ben (70kg) hanımı (55kg) artçı alıp uzun uzun yollara 250e 9b ile gidebilir miyim?
    Tabii bu durumda çanta heybe falan filan ağırlıklarını da dikkate almak lazım sanıyorum. Ağırlıktan dolayı yolda kalmak çok hazin olacaktır diye düşünüyorum.

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ey forumun güzel insanları;
    Yine kolay bir soruyla karşınızdayım;:?
    250cc ve 350cc motorlarımızın istihap haddi nedir acaba? Bir başka deyişle
    ben (70kg) hanımı (55kg) artçı alıp uzun uzun yollara 250e 9b ile gidebilir miyim?
    Tabii bu durumda çanta heybe falan filan ağırlıklarını da dikkate almak lazım sanıyorum. Ağırlıktan dolayı yolda kalmak çok hazin olacaktır diye düşünüyorum.
    Hocam bende de 250e 9b var. Tam olarak ağırlık kapasitesi ne bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim. Motoru öğrenmeye başladığım ilk zamanlarda motoru süren arkadaşım 120 lilo ben 72 kilo yan çanlarım takılı ve içleri dolu(çadırdır sudur falan vb.) sabah 9 civarlarından gece 03'e kadar sürdük. Bana mısın demedi maşallah. Ki bu yazda kısmet olursa zaten uzun bi Türkiye turuna çıkmak için hazırlıklarıma başladım bile

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motora 3 kişi binen var hatta fotograflarda görürürz bazı 3. dünya ülkelerinde 4 5 kişi motora biniyolar.
    kısaca istedigin gibi bin bişey olmaz. sadece motor daha çabuk yorulur çekişten düşer (çok aşırı yüklersen extrem düşün 10 kişi falan zincir kopar belki o kadar ) ilk hareketlenmede kalkmada ve yokuş yukarı tırmanışlarda zorluk çeker o kadar
    At avrat silah

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hicbirsey olmaz 4 kisi binmisligim surmuslugum var uzun sure cekisden duser 2 den fazla kisi olunca hizli yipranir zincir gerilir kopma ihtimali var ve fazla yakar belirttiginiz kilolar sıkıntı yapmaz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Belirttiğin kilolar motor için çok uygun kilolardır. 250 e-9 modeli için 170 kg. yazıyordu kitapçığında sanırım. Ben Gökçeada' ya 2 kişi gittim. Çantalar falan doluydu hatta ekstra çantalar vardı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Zannediyorum ki 200 kg.' ya kadar problem olmaz. Onun için rahat ol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)