Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    madem öyle bide anı benden sene 2003 barlarda müzik yapıyorum malum sabah 4 te işim bitiyor cahil cesaretimidir nedir bilmem hergün ehliyetsiz keçiörenden kızılzıla çalıştığım bara gidiyorum gidiş akşam 8 olduğu için sorun olmuyordu ama dönüş sabah 4 30 olunca polisler ulusta pusuya yatıyordu yerlerini bildiğim için farklı yerlerden giderek kurtarıyordum ama birgün öyle bişey olduki hiç sormayın tam işten çıktım ana yola geçtim bide baktım bizim beyaz kafalar karşımda işin garib tarafı koskoca kızılayda benden başka salak yok yol üzerinde ee dedik ya sabahın 4 buçuğu neyse çek kenara dedi elinde üfleme cihazıyla yanıma doğru yaklaştı çektim o sırada arkadan gelen diğer bi polis bırak ya motorluları arabaları durdur dedi benim poliste iyi o zaman hadi yürü dedi .tam gidecektim aklıma o alete hayatım boyunca hiç üflememiştim hep merak ederdim polise ya kusura bakma ben ben bi üfleyebilirmiyim diye ricada bulundum polis gülerek üfle bakalım dedi hayatımdaki ilk üflememi yaptım bu arada diğer polis motorun arka tarafında duruyordu bi anda bana döndü senin pilakan yok dedi bende polisleri biraz samimi bulunca vala memur bey benim ehliyetimde yok dedim polisler şaşkın şaşkın yüzüme baktı yürü git be kardeşim manyakmısın nesin dedi bende bu olay bi anı olarak kaldı paylaşmak istedim
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem öyle bide anı benden sene 2003 barlarda müzik yapıyorum malum sabah 4 te işim bitiyor cahil cesaretimidir nedir bilmem hergün ehliyetsiz keçiörenden kızılzıla çalıştığım bara gidiyorum gidiş akşam 8 olduğu için sorun olmuyordu ama dönüş sabah 4 30 olunca polisler ulusta pusuya yatıyordu yerlerini bildiğim için farklı yerlerden giderek kurtarıyordum ama birgün öyle bişey olduki hiç sormayın tam işten çıktım ana yola geçtim bide baktım bizim beyaz kafalar karşımda işin garib tarafı koskoca kızılayda benden başka salak yok yol üzerinde ee dedik ya sabahın 4 buçuğu neyse çek kenara dedi elinde üfleme cihazıyla yanıma doğru yaklaştı çektim o sırada arkadan gelen diğer bi polis bırak ya motorluları arabaları durdur dedi benim poliste iyi o zaman hadi yürü dedi .tam gidecektim aklıma o alete hayatım boyunca hiç üflememiştim hep merak ederdim polise ya kusura bakma ben ben bi üfleyebilirmiyim diye ricada bulundum polis gülerek üfle bakalım dedi hayatımdaki ilk üflememi yaptım bu arada diğer polis motorun arka tarafında duruyordu bi anda bana döndü senin pilakan yok dedi bende polisleri biraz samimi bulunca vala memur bey benim ehliyetimde yok dedim polisler şaşkın şaşkın yüzüme baktı yürü git be kardeşim manyakmısın nesin dedi bende bu olay bi anı olarak kaldı paylaşmak istedim
    Super
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ders çalışıyorum aklıma geliyo yazdıkların, samanpazarı,ulus,sen, polisler ve aradaki diyaloğu kafamda canlandırıyorum...O kadar sesli gülüyorum ki, ev arkadaşlarım yanıma geliyo kafayı yedim diye :mrgreen:

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    o polislerin ve arkadaşlarının istanbula tayinini istememiz için nereye dilekçe vermemiz gerekiyo
    At avrat silah

tunaypsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tunay gündoğdu
    müzisyen
     regal raptor 250 e 9
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o polislerin ve arkadaşlarının istanbula tayinini istememiz için nereye dilekçe vermemiz gerekiyo
    valla usta o zaman 2003 dü simdi 2012 beyaz kafalar ozmandan buzamana evrimini tamamladı şimdi o şartlarda yakalansam bırak motoru beni bile parka çekerler
    Konu tunaypsr tarafından (22.February.2012 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
    hayat üstüme üstüme geliyordu.birde baktımki ben ters gidiyormuşum:?

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla usta o zaman 2003 dü simdi 2012 beyaz kafalar ozmandan buzamana evrimini tamamladı şimdi o şartlarda yakalansam bırak motoru beni bile parka çekerler
    demi abi kapitalist sistem artan enflasyon yaşam standartlarının artmasına karşılık paranın değer kaybı alım gücü vb. durumlar bu polis abileri özellikle istanbul giibi metropollerde ikinci bi iş(harac) yapmaya zorluyo
    At avrat silah

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demi abi kapitalist sistem artan enflasyon yaşam standartlarının artmasına karşılık paranın değer kaybı alım gücü vb. durumlar bu polis abileri özellikle istanbul giibi metropollerde ikinci bi iş(harac) yapmaya zorluyo
    keşke ikinci bi iş yapan memurlardan birine rast gelseydim 701 lira 50 kuruş odedim bugün :?: taksit yapacaklarmış 4'e bölüp meblayı 930 lira alacaklarmış tefeci mi vergi dairesi mi anlamadım
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı demiratlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke ikinci bi iş yapan memurlardan birine rast gelseydim 701 lira 50 kuruş odedim bugün :?: taksit yapacaklarmış 4'e bölüp meblayı 930 lira alacaklarmış tefeci mi vergi dairesi mi anlamadım
    geçmiş olsun

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı demiratlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşım geçmiş olsun
    :( ya aslında ağlancak halimiz var. tamam cezalar iyileşmeye güzelleşmeye başlamış caydırma niteliğinde ücretler olmuş ama verdikleri eğitim eğitimmi ki de ehliyetsiz olana bu kadar yükleniliyor. madem böyle bi ceza sistemi yapıcaksın adam gibi eğitim ver ki adam gibi cezası olsun. demek istediğim ehliyet almakta bişe yok önemli olan iyi kullanabilmek ama iyi kulanmaya değilde etikete( ehliyet) ön plana çıkmış. ister inanın ister inanmayın ben scooterla girdim sınava. vitesli bile değil siz düşünün. ne eğitim gördüm ne direksiyon eğitimi. scootere ilk kez sınava girerken kullandım bi tane tepe tırmandım geri geldim bitti o derece :D
    sonrada trafige çıktım direk. kısaca demek istedigim madem bi ceza kesilicek buna değmeli madem bu cezalar insan hayatı için ehliyeti olan birisi gerçekten belli aşamalardan geçerek almalı ki ehliyetsiz olandan bi farkı olsun ama bizde ne ehliyetsizler var ehliyeti olanlardan daha iyi kullanıyolar..
    At avrat silah

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    alıntı :arkdaşım geçmiş olsun
    :( ya aslında ağlancak halimiz var. tamam cezalar iyileşmeye güzelleşmeye başlamış caydırma niteliğinde ücretler olmuş ama verdikleri eğitim eğitimmi ki de ehliyetsiz olana bu kadar yükleniliyor. madem böyle bi ceza sistemi yapıcaksın adam gibi eğitim ver ki adam gibi cezası olsun. demek istediğim ehliyet almakta bişe yok önemli olan iyi kullanabilmek ama iyi kulanmaya değilde etikete( ehliyet) ön plana çıkmış. ister inanın ister inanmayın ben scooterla girdim sınava. vitesli bile değil siz düşünün. ne eğitim gördüm ne direksiyon eğitimi. scootere ilk kez sınava girerken kullandım bi tane tepe tırmandım geri geldim bitti o derece :D
    sonrada trafige çıktım direk. kısaca demek istedigim madem bi ceza kesilicek buna değmeli madem bu cezalar insan hayatı için ehliyeti olan birisi gerçekten belli aşamalardan geçerek almalı ki ehliyetsiz olandan bi farkı olsun ama bizde ne ehliyetsizler var ehliyeti olanlardan daha iyi kullanıyolar..

aynen katılıyorum ehliyet kursuna gittim dedim ki bana bir gün değil 3-5 gün direksiyon kursu verin farkı neyse ödeyeyim dedim kurallar öyle beyefendi 1 gün direksiyon verebiliyoruz dedi nasıl kuralmış odiye zorlayınca bunların bi ehliyet kursu birliği mi ne varmış onun yayınladığı minimum ders saatlerini gösterdiler 1 gün eeee dedim bu sizin yapmanız gereken minimum ders bunun üstüne çıkabilirsiniz ama herkes 1 gün yapıyor çıkamayız üzgünüz dediler hepsi aynısını söylüyor (il : denizli)

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)