Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Temel birgün İstanbul'a gider çok çalışır kazanır memleketine dönerken bir motorsiklet alır ve memlekete motorsikletle gider. Köyüne gelir akşam kahvede Dursun'a; "Hadi cel bir tur atalum" der. Dursun'da "Peki" der ve bunlar gezmeye başlarlar. Biraz gittikten sonra Temel Dursun'a der ki. "Haçen bak Dursun karşidan yanyana iki motorsiklet geliyi ben onlarun ikisinun arasindan geçeceğum". Ertesi gün gazetelerdeki haber şöyledir.

"Aşırı süratli motosiklet bir tıra çarptı, 2 kişi ağır yaralı"

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel'in oğlu kan ter içinde koşarak eve gelir. -Uy buba tam yüz bin lira tasarruf ettum, otobüse binmeyip yanında koştum. Temel biraz kızgın; -Ula oğlum ha biraz daha akilli olsaydun da taksinin yanunda koşsaydın ya. Daha çok kazanirdun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motor merakı olan bizim Temel gitmiş kendisine bir Honda motosiklet almış. Denemek için, şehirlerarası yola çıkıp başlamış hız yapmaya. Yokuş aşağıya doğru ilerlerken önde gitmekte olan bir Mercedese yetişmiş ve sürücüsüne; "Sen Honda kullanmayi bilir misun?" diye sormuş. Mercedesin sürücüsü daha evet diyemeden Temel vınnn diye geçip gitmiş. Mercedesin sürücüsü de geçilmeyi gururuna yediremeyip basmış gaza ve Temel'e yetişip sormuş:-Peki sen Mercedesi bilirmisin?-Bilmeeem,Ve vınnnnn diye yine uzaklaşmış. Mercedesin sürücüsü biraz ileride kan revan içindeki Temel'i görünce yardımına koşmuş ve sormuş:-Geçmiş olsun. Neden Hondayı biliyor musun diye soruyordun be kardeşim?"Temel güçlükle kaldırmış kafasını:-Hondanin freni neredeydi diye soracaktum

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş. Tabi bunu gören polis Temel'i durdurmuş.Polis : Ehliyet ve ruhsat beyfendi...
    Temel : Verdunuzdami isteysunuz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel arabasıyla kavşakta dönüp duruyormuş. Uzaktan durumu merak eden polis yanına gelip Temel' i durdurarak sormuş: -Kardeşim yarım saatten beri kavşakta ne diye dönüp duruyorsun? Temel utana sıkıla cevaplamış: -Haçan sol sinyal takili kaldi da...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel bir gün 4 m havaleli yük yüklediği kamyonuyla '3 m den yüksek taşıt geçemez!' levhası bulunan bir alt geçitten geçmek üzereyken, muavini Dursun'a seslenmiş:- Oğlum, bak bakayim edirafta trafik polisi var midur?
    acryvz (04.January.2017), Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141

Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141
    acryvz (04.January.2017), Resul.D (04.September.2025), Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

Önder Yeşilyurt
    Satınalma Sorumlusu
     Suzuki C 800
     İzmir-Karşıyaka
    Beğenmiş
    185
    Beğenilmiş
    89
    İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur:

Bildiğiniz gibi ben bir duvarcı ustasıyım. İnşaatın 6. katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı, yaklaşık 250 kg. kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağıya indim bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, 6. ka ta çıktım ipi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım.

Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili 6 kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım. Bütün tuğlaları varile doldurdum. Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm. İpi çözmemle birlikte birden kendimi havada buldum. Nasıl bulmayayım ben yaklaşık 70 kiloyum. 250kg lik varil süratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti. Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akil edemedim. Yolun yarısında Dolu varille çarpıştık. Sağ iki kaburgamın burada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca 2 parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı. Parmaklarımda bu sırada kırıldı.

Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı. Varil hafifleyince bu sefer ben aşağıya inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemği de bu sırada kırıldı. Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim.

Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm. Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım. Cenabı Hak'tan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

Duvarcı Ustası Temel
    acryvz (04.January.2017), Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı DarkMacros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli görmeyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede yatmama neden olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur:

Bildiğiniz gibi ben bir duvarcı ustasıyım. İnşaatın 6. katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı, yaklaşık 250 kg. kadar olduğunu tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağıya indim bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, 6. ka ta çıktım ipi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım.

Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili 6 kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım. Bütün tuğlaları varile doldurdum. Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm. İpi çözmemle birlikte birden kendimi havada buldum. Nasıl bulmayayım ben yaklaşık 70 kiloyum. 250kg lik varil süratle aşağıya düşerken beni yukarı çekti. Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akil edemedim. Yolun yarısında Dolu varille çarpıştık. Sağ iki kaburgamın burada kırıldığını sanıyorum. Tam yukarı çıkınca 2 parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı. Parmaklarımda bu sırada kırıldı.

Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve tuğlalar etrafa saçıldı. Varil hafifleyince bu sefer ben aşağıya inmeye varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille çarpıştık. Sol bacağımın kaval kemği de bu sırada kırıldı. Can havli ile ipi bırakmayı akıl ettim.

Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm. Kafatasımın da böyle çatladığını sanıyorum. Bayılmışım, gözümü hastanede açtım. Cenabı Hak'tan tüm kullarını böyle görünmez kazalardan korumasını diler, hürmetle ellerinizden öperim.

Duvarcı Ustası Temel
    Bide yoldan geçen kutup ayısı olsa tam olurmuş

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu nasıl bir kazanmış böyle olabilecek herşey olmuş.bu hikaye sanki adamın biri diye başlasa okur vallahi .istesen bu kadar şeyi bir anda denk getiremezsin.
    Konu 2_rock tarafından (22.March.2016 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)