Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

fatih ekren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ekren
    işçi
     kawasaki vulcan s
     İistanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    32
    Beğenilmiş
    19
    Pilot kabininden kaptanın "ahhhhh" diye çığlığı duyulunca,hostesler çılgın gibi,kokpitin kapısına koşmuşlar ki,pilotun anonsu duyulmuş...
    "Sayın yolcular...Kaynar kahve üzerime dökülünce aniden bağırdım.Çok özür dilerim.Gelip pantolonumun önünü görmelisiniz..."
    En ön sırada oturan yolcu mırıldandı...
    "Sen asıl gelip,benim pantolonun arkasını gör,kaptan..."
    acryvz (04.January.2017), Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Temel birgün İstanbul'a gider çok çalışır kazanır memleketine dönerken bir motorsiklet alır ve memlekete motorsikletle gider. Köyüne gelir akşam kahvede Dursun'a; "Hadi cel bir tur atalum" der. Dursun'da "Peki" der ve bunlar gezmeye başlarlar. Biraz gittikten sonra Temel Dursun'a der ki. "Haçen bak Dursun karşidan yanyana iki motorsiklet geliyi ben onlarun ikisinun arasindan geçeceğum". Ertesi gün gazetelerdeki haber şöyledir.

"Aşırı süratli motosiklet bir tıra çarptı, 2 kişi ağır yaralı"

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel'in oğlu kan ter içinde koşarak eve gelir. -Uy buba tam yüz bin lira tasarruf ettum, otobüse binmeyip yanında koştum. Temel biraz kızgın; -Ula oğlum ha biraz daha akilli olsaydun da taksinin yanunda koşsaydın ya. Daha çok kazanirdun.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motor merakı olan bizim Temel gitmiş kendisine bir Honda motosiklet almış. Denemek için, şehirlerarası yola çıkıp başlamış hız yapmaya. Yokuş aşağıya doğru ilerlerken önde gitmekte olan bir Mercedese yetişmiş ve sürücüsüne; "Sen Honda kullanmayi bilir misun?" diye sormuş. Mercedesin sürücüsü daha evet diyemeden Temel vınnn diye geçip gitmiş. Mercedesin sürücüsü de geçilmeyi gururuna yediremeyip basmış gaza ve Temel'e yetişip sormuş:-Peki sen Mercedesi bilirmisin?-Bilmeeem,Ve vınnnnn diye yine uzaklaşmış. Mercedesin sürücüsü biraz ileride kan revan içindeki Temel'i görünce yardımına koşmuş ve sormuş:-Geçmiş olsun. Neden Hondayı biliyor musun diye soruyordun be kardeşim?"Temel güçlükle kaldırmış kafasını:-Hondanin freni neredeydi diye soracaktum

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş. Tabi bunu gören polis Temel'i durdurmuş.Polis : Ehliyet ve ruhsat beyfendi...
    Temel : Verdunuzdami isteysunuz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel arabasıyla kavşakta dönüp duruyormuş. Uzaktan durumu merak eden polis yanına gelip Temel' i durdurarak sormuş: -Kardeşim yarım saatten beri kavşakta ne diye dönüp duruyorsun? Temel utana sıkıla cevaplamış: -Haçan sol sinyal takili kaldi da...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Temel bir gün 4 m havaleli yük yüklediği kamyonuyla '3 m den yüksek taşıt geçemez!' levhası bulunan bir alt geçitten geçmek üzereyken, muavini Dursun'a seslenmiş:- Oğlum, bak bakayim edirafta trafik polisi var midur?
    acryvz (04.January.2017), Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,893
    Beğenilmiş
    7,142

Tarmina (04.September.2025) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)