Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu ve kırmızılı arma arasında pek fark yok. ikisinde de kartal var ikisinde de kullanılan motorun markası yazıyor.:mrgreen:dediğin gibi kendimize yönelik bir şey çıkartacaksak ve bu klüp yeleği tarzında olacaksa yine regal raptor rider vsvs türevlerinin olduğu yazılar olcaktır :D ..dediğin gibi grubun kendi ismide, çatısı da regal raptor riders yeleği ya da tshirti yapılacaktır.
ha belki chopper riders tarzında yazılar yazarsak o zaman genel bir tabir ile her kullanıcıya hitap etmiş oluruz.
Mevzuyu Anlamadınız Galiba Grubun İsmi "RAPTOR RİDERS" Yani "YIRTICI KUŞ SÜRÜCÜLERİ" İsim "REGAL RAPTOR RİDERS" Diye Geçmedi Şimdiye Kadar...Ben Sadece Direk Marka İsminin Yer Almasına Sıcak Bakmadığmı Söyledim...Hatta Bu Gruba İlk Girdiğimde Marka Bazında Sorun Olup Olmayacağını Bizzat Sorarak Üyelik Gerçekleştirdim...Burada Enduro, Cross, Naked Tarzı Sürenler De Var Ve Herkes Aynı Markayı Kullanmıyor...Ben Sadece Maksat Birlik Beraberlik Olsun Diye Toplanılıyor Sanıyorum...Ama Sizin Söylediğinize Göre Ortada Bir Ayrım Sözkonusu Oluyor...Her Ne Olursa Olsun...İsterse REGAL RAPTOR Yazsın Direk Yine De Saygı Duyar Alırım O Yeleği...Ben Sadece Görüşümü Söyledim...