| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (01.April.2012 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)sırta gelecek olan büyük logonun tam karşıdan çekilmiş fotoğrafı var mı.elimizdeki tek foto bu mu
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)UNUTMA UNUTTURMA :mrgreen:
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Ankara
B Rh (+)düzgün bir yer bulmak için araştırma yapıyorum.transfer baskı olması gerekiyormuş.makine baskısı yok sanırım.gerekirse ben bir kaç örnek tshirt kendim yaptırıp giyerim fotoğraf çekerim.beğenen, isteyen olursa ona göre yine iletişime geçeriz.
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)BU DİREK MARKA YÖNLÜ OLDUĞU İÇİN AÇIKÇASI (RR KULLANICISI OLMAYAN BİRİ OLARAK) BENİ PEK CEZBETTİ DENEMEZ...MAKSAT GRUBUN KENDİ İSMİ, KENDİ ÇATISI ÜZERİNE BİR YELEK OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...OLAY SADECE MARKA OLSA İDİ, ALIRDIK BİR HARLEY YELEĞİ DOLAŞIRDIK MESELA...UMARIM DÜŞÜNCEM SİZE ÇOK AGRESİF GELMEZ...[smilie=greencolorz:
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Ankara
B Rh (+)
bu ve kırmızılı arma arasında pek fark yok. ikisinde de kartal var ikisinde de kullanılan motorun markası yazıyor.:mrgreen:dediğin gibi kendimize yönelik bir şey çıkartacaksak ve bu klüp yeleği tarzında olacaksa yine regal raptor rider vsvs türevlerinin olduğu yazılar olcaktır :D ..dediğin gibi grubun kendi ismide, çatısı da regal raptor riders yeleği ya da tshirti yapılacaktır.
ha belki chopper riders tarzında yazılar yazarsak o zaman genel bir tabir ile her kullanıcıya hitap etmiş oluruz.
Konu Umut can tarafından (09.April.2012 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)