Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48

Bir Acayip Satıcı

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum. Artık bir motor alma zamanı diyip Samsuna yola çıktık. (Celil abi: Sana özelden ilaınını gösterdiğim motor ) Herneyse ilanda motor tertemiz gözüküyor. İlan sahibiyle telefonda görüşmemizde hiçbir sorunu yok gelin alın gidin. En son 3.500 tl olur demiştim ama size dahada indirim yapacağım dediğinde hadi bu fırsat kaçmaz dedik ve sahibine 2 gün sonra samsunda olacağımızı belirttik.

Gelelim motor başında yaşadıklarımıza ilanla alakası olmayan bir motorla karşılaştık. bir inşaatın altında saklıyordu motoru (kapalı alan diye bahsettiği ve üzerinde 5 aylık bir toz birikintisi vardı.) Abi branda filan serseydin üzerine dediğimde uğraşamadım brandayla dedi. Herneyse tozdur silinir geçer dedik. Motoru yakından incelemeye başladık sağ tarafı komple çizilmiş. Abi burası ne böyle dediğimizde yolda giderken 20-30 km ile giderken virajı alamadım devirdim motoru o yüzden oldu dedi. Altı üstü çizik işte dedi geçirdi. En son artık moraller düşüyor bari motorun sesini dinleyelim dedik. Ondada motor çalışmadı 5 dk uğraştı çalıştıramadı motoru ( artık aküsümü bitmişti bilemiyeceğim yada başka bir sorun ama) BU MAKİNADA BİR DOĞRU DÜRÜST ÇALIŞMADI ARKADAŞ DİYE kendi kendine hayıflanması üzerine bu son damla oldu. Tamam abi biz almaktan vazgeçtik dedik.

Buda bana acayip bir tecrübe oldu. artık İlanı görüdkten sonra güzelmiş demek yok. Abi şuan motorun olduğu olduğu yerden resimleri geçip gönder demek lazımmış acı tecrübeyle anladım
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    kötü olmuş malesef böyle duyarsız insanlarda var ama yinede dürüst insanlar çogunlukta güvenini yitirme ama tedbiride elden bırakma

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Çok kötü olmuş bee...Başka şehirde bir adamın güvenilir olup olmadığını bilemezsin ama en azından imkan varsa o şehirde bi tanıdık aracılığıyla motora baktırmak lazım. Yoksa sonuçlar kardeşimizin ki gibi hüsran olabiliyor
    Geçmiş olsun bu arada

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    böyle ilanlar çok fazla var sahibinden com da geçen bende gittim kadıköyde drz400 için aynı bu dedigin mevzu benimde başıma geldi motorun sesini bile dinleyemedik :D geçmiş olsun tecrübe olmuş.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)