arkadaşlar kanuni tiger 250 ön far ne kadar tutar acaba arkadaşın motorunda kaza yaptıktan sonra o gitmiş yaptırmış bana 200 tl dedi fiyat için . parayı daha vermedim size sormak istedim şimdiden teşekkürler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok ama olucak
istanbul
A Rh (-)arkadaşlar kanuni tiger 250 ön far ne kadar tutar acaba arkadaşın motorunda kaza yaptıktan sonra o gitmiş yaptırmış bana 200 tl dedi fiyat için . parayı daha vermedim size sormak istedim şimdiden teşekkürler...
yk
yk
B Rh (+)
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)Bence sormana bile gerek yok::(
Gerçi parayı vermediysen henüz problem değil ama 40-60 tl arası
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
yok ama olucak
istanbul
A Rh (-)yapma ya peki motorcu ne kadar bi pay almıştır
yk
yk
B Rh (+)
V strom
istanbul
0 Rh (+)yaşaman için fazla sebep bırakmamışlara sana
bence git bi tane farda sen al;)
yok ama olucak
istanbul
A Rh (-)arkadaşım farı almasa ben far alırdım ama farı da aldı artık yapıcak bişey kalmadı motorcuya gidip konusucam bakalım far a ne kadar almış kendine ne kadar pay almış kazıklanıyodum az kalsın çok saolun bu arada fuar ı cumartesi mi pazar mı yapıcaz
-
Ankara
A Rh (+)Kanuni yedek parçaları için
Kuralkan Portalına üye olun kanuninin tüm modellerinin en ince detayına kadar tüm parçaları inceliyebilir sipariş edebilirsiniz.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)