ali ustanın başına at yapacan kardeşim diyeceksin yapmassa bi araba odun atacaksın heh heh heeeee ali usta halleder kardeş sen at önüne yeteryenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ali ustanın başına at yapacan kardeşim diyeceksin yapmassa bi araba odun atacaksın heh heh heeeee ali usta halleder kardeş sen at önüne yeteryenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sağolun komutanım tavsiyeler için gücüm yetmezse komutanım yetiş diye bağırabilirim dimi hehehe!!!!
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)merak etme elimde sopa 10 dakkada biterim bu olayıda ali ustaya önce selamımla söyleeee
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)tayfunum zaptiyem .. gerçekten çok güzel olmuşş.. adam iki tane yapar dimi... birinide açık artırmayla satardın....
ahan benden 75 ytl çalışır..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Olmaz 75'e :D ben imalatçıyım daha çok kazıklamam lazım sana 300 olur :P nihahahaha :D
caponord
Samsun
B Rh (+)vicdansız..1e 3 kazanıyosun ya daha ne istiyon...vermiyom ula 75 dende vazgeçtim... 50 yeter sana...onada visaya 10 taksit olursa alırım... huhahahha..Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Agaya beleş desem :mrgreen:
caponord
Samsun
B Rh (+)yoh istemiiimm..kalsıınn.. :hayir: senin olsun koltuğun.. :P ben avdekini takacam motöre.. altı açılıp kapanan çekyat gibi..
![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)eee şimdi kaldı artçı hatun kişiyi bulmaya, :evil: :evil: yoksam buldun da mı bunca eziyete katlandın ... :evil: :mrgreen:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)kim varır örtmenim.. istanbulun en deli zaptiyesine...huahahhaha...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)