ya ben boydan dolayı ana seleyide acık geri çekmek istiyom
5 cm geri çekebilirmiyim ana seleyi
çekersem bacaklarım daha rahat olacak ve vites fren hakimiyeti artacak gibi
bazen artçı koltuğunda kullanıyom çünkü
öle bişiye girişsem nasıl olur sizce ?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
ya ben boydan dolayı ana seleyide acık geri çekmek istiyom
5 cm geri çekebilirmiyim ana seleyi
çekersem bacaklarım daha rahat olacak ve vites fren hakimiyeti artacak gibi
bazen artçı koltuğunda kullanıyom çünkü
öle bişiye girişsem nasıl olur sizce ?
vay beaaaa uzun boylu olmak böle bişey demekki :D ......hep merak ederdim uzunların da boyla ilgili sorunları olurmu acaba diye? :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
ellerine sağlık abicim, gerçekten süper şık olmuş
keşke yapılış aşamalrını da görebilseydik :frown:
hemen yapmaya başlardım herhald :D
artık birde sisy bar modifiyesi bekliyoruz
bizde kopya çekelim :mrgreen:
Onuda değiştircem komtanım, şimdiki planda o var yükseltip sırtlığı genişleticem oda güzel olacak inşallah.emrahss Nickli Üyeden Alıntı
@KİNO
Kino baba koltuğu kanepe yaptım li artçılarım rahat etsin, yeri geliyo annemle yol yapıyoruz bazen, arkada geniş geniş otursun şimdi, şimdi artçı koltuğunun yorumunu en iyi yaşar komtanımın yaveri tolga komutan yapar, maşukiye gezisinde en çok ceremeyi o çekti valla yoksa çift artçı benim neyime yaf :P
@ALPER_TİM
Oda olur alpercim hayal gücümü kullanarak eski bir tabir olan "2 oda 1 salon" lafını "2 oda 1 motor" olarak değiştiriz evel allah :D
@CELLAT
Şefim seleyi geri çekebilirsin ama çok zahmet çekmen gerekir, seleyi geri çektiğinde depoyla koltuk arasındaki boşluğu göze hoş gelecek çekilde doldurman gerekir bu 1. Koltuk geri geldiğinde çamurluğa yeni delikler açman gerekir ve koltuğun açısıda bozulacaktır bu sayede çünki çamurluk yuvarlak olduğu için delikler yukarı kayacaktır mecbur bu 2. Arka sisi bar fren lambası ve artçı koltuğunuda geri çekmen ve çamurlukta yeni delikler açman gerekir buda 3. Bu kadar zahmete girmen lazım yani karar senin valla :D
@LORDSKELDAN
Valla şefim doğru diyosun sonradan bende pişman oldum yapım aşamasında resimler çekmedim diye ama bitirme telşında olduğum için aklıma bile gelmedi ya :(
Güzel güzel daha ne olsun.
Eskisinden bin kat iyi ve rahat görünüşe göre. Eline sağlık ve de paylaşımın için teşekkür ederim.
Rica ederim aksu baba, söz sisi bar yapımında fotoluycam adım adım ;)
evet malessef herşeyin ortası iyidir.inci Nickli Üyeden Alıntı
en azından birçok şey ortalamalara göre
üst ve alttakiler hep problem yaşar
dediklerin doruTayfun Nickli Üyeden Alıntı
bende çok zahmetli olacağını düşündüm
tek aklıma gelen çözüm
sele ve artçı koltuğunun ikisini birden yeniden yapmak
sele önünde çıkacak boşluk yeni selede kapalı yapılır
çamurluğa delik açmak zorunda kalmam
ve artçı koltuğuda az küçülür ama güzel bişi olmuş olur.
Herşey senin el becerin ve hayaline kalıyor cellat, one shoot one kill olayı yani ;)
Merhabalar,
Bana da sele küçük gibi geldi.
yeni konu açmaktansa bu konuyu cevaplamak geldi.
Resimler gözükmüyor.
Nasıl Genişletebiliriz?
Ömer konu çok eski olduğundan resim linkleri çökmüş malesef geri dönüşü yok
arka sele küçük ve serttir orjinalinin modifeye yapılma ihtiyacı vardır oto sanayideki oto döşemecilerinin hepsi istediğin şekilde modife işlemini yapabilir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)