Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 115 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dd 150e-2

burak_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkes üç kağıtçı değil makinaları görmeden peşin hüküm vermeyin makinayı görmezseniz avantajlı olan makinayıda yakayamazsınız

Valla celil abi haklısında, bu devirde kimsenin malına güvenilmiyor. Sonradan başım ağrısın istemedim. Senin gibi çok iyi anlamak gerekiyor motordan. bizler daha yolun başındayız, yazın Pizzacıda çalışarak öğrendim ben motoru. Ama ilerde 2. motorumun en az 250 lik olmasını istiyorum, sizlerin yardımıyla kısmetse kelepir bitane düşürürüm inş

Motomania34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Moto Mania
    Motor Mağazası
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ilgilenirmisin bilmem ama bizde 2011 model yalnız 134 km bir motor var ustelik km de orjinal . Gecen sene bir arkadaşımıza satmıştık kolunu sporda sakatladıgı için kullanamadı hiç ilgilenirsen gel bi bak

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Motomania34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ilgilenirmisin bilmem ama bizde 2011 model yalnız 134 km bir motor var ustelik km de orjinal . Gecen sene bir arkadaşımıza satmıştık kolunu sporda sakatladıgı için kullanamadı hiç ilgilenirsen gel bi bak

başka bir başlıkta belirtmiştim görmemişsin sanırım 0 aldım 1 hafta oldu olmadı yalnız model yenş kasa olduğu için Türkiye'de yok şuan kapora verdim 15 nisan gibi türkiyede olucak motor yolda, yinede teşekkür ederim

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı burak_332 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başka bir başlıkta belirtmiştim görmemişsin sanırım 0 aldım 1 hafta oldu olmadı yalnız model yenş kasa olduğu için Türkiye'de yok şuan kapora verdim 15 nisan gibi türkiyede olucak motor yolda, yinede teşekkür ederim
    aynen o başlığı ben bu sabah gördüm :D sanki yokolmuş geri gelmiş gibi :D
    At avrat silah

burak tekin
    öğrenci
     Dd 250e-2
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen o başlığı ben bu sabah gördüm :D sanki yokolmuş geri gelmiş gibi :D

Forumda oluyo böyle şeyler:D

ibrahim
    textil
     yok
     düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende ilk motırumu alıcam piyasa ve kullanım amacıma gore araştırma yapıyorum
    aslında tvts rtr 150 alıcaktım tesadufen bu foruma denk geldim aslında bu tarz motor aradığımıda boylece oğrendim daha once motor tecrubem az cup bindim az bişi
    az yaksın malum benzin 5 lira oldu olucak arada eşimle şehir merkezine gitmek için kullanıcam daha oncede yazmıştım forumda ama duzcede servisi yok o yuzden rr askıya aldım bakalım kısmet neye olucak bakalım

temim hoca
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar herkese merhabahele şükür bi foruma üye olabildim:D...tecrübeli abilerimden yardım ve görüş talep etmek istiyorum...ilk motorumu alacağım..para hazır şu iki motor arasında kararsızım : honda pcx( scooter)ve regal raptor 150 e. sadece şehir içi kullanacağım hangisini almak benim için daha avantajlı olur?regalde şekil var honda da kalite..gönlüm hondadan yana ama regali honda pcx'e niçin tercih etmemeliyim sorusuna cevabınız varsa nedir? ilk kez bu motoru ??Ve son olarak EN ÖNEMLİ SORUM!!malum yaz bitti .Önümüzdeki sezonlarda sizce motor kullanabilirmiyim(özellikle yağmurlu havalarda)evetse hangisi kötü hava şartlarına daha uygundur scooter mı chopper mı?şimdiden teşekkürler ..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Merhaba temim aramıza hoş geldin
    bence önce tarzını tam belirlemelisin iki makina birbirinden çok başka

şehir içi kısa mesafelerde vitessiz scoter makinalar daha rahat aralara girer ve daha az yakıt harcar
    ama diğer yandan bir tarzım olsun diyorsan regal raptor hava soğutmalı 125cc - 150 cc veya su soğutmalı 250 cc makina olabilir
    yağmurda bütün makinalar aynıdır önemli olan lastik kalitesidir lastik kaliteli olursa yolu iyi tutar
    Konu CELİL tarafından (03.September.2012 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.

temim hoca
    öğrenci
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yardımın için teşekkür ederim celil abiregal raptor 150 alırsam tarz yapıyım derken başımı ağrıtırmıyım servislerde dolaşarak?yoksa bu makineye güvenilir mi?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı toruc-macto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yardımın için teşekkür ederim celil abiregal raptor 150 alırsam tarz yapıyım derken başımı ağrıtırmıyım servislerde dolaşarak?yoksa bu makineye güvenilir mi?
    çinli makinalar içindeki en sağlam makina RR dur 150 cc biraz daha basit makinadır 250 cc daha daha iyidir sıfır makinada sorun olmaz
    ama hangi marka olursa olsun ikinci el makinada senden önceki kullanıcıya bağlı makinaya iyi bakmış düzgün kullanmışsa sorun olmaz

Sayfa 5 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)