ohoooo buraya üye olur olmaz açtığım ilk konu yeniden canlandı valla haklısın celil abi iyiki daha az yakıcak hesabı 150 lık almamışım yahu bu nekadar yakıoki zaten![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)ohoooo buraya üye olur olmaz açtığım ilk konu yeniden canlandı valla haklısın celil abi iyiki daha az yakıcak hesabı 150 lık almamışım yahu bu nekadar yakıoki zaten![]()
yok
istanbul
0 Rh (+)Bugün kuba superlight 150'yi görmeye gittim motorun görünüşü harika ötesi ..mat siyah .keeway superlight'ın kuba tarafından geliştirilmiş hali..ne diyosunuz rr 150 ve superlight ikiside çin malı katagorisinde karşı karşıya geldiğinde hangisi daha kalitelidir??
yok
istanbul
0 Rh (+)hmm anladım...bu hafta içi gidip birde rr'ye bakayımm ..inşallah fazla çile çekmeden aradığım motoru bulurumbaşka model tavsiyeleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum..bütçem:4500-5000 civarında
![]()
Regal Raptor DD150-E
körfez kocaeli
B Rh (+)arkadaşlar herkese merhaba..
geçen hafta itibari ile bende regal raptor kullanıcıları arasına dahil oldum..
ikinci el 150'lilik aldım, ve gayet memnunum..
ilk chopperım olduğu için galiba , motora aşık oldum..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Kürşat Aramıza hoş geldin :D
yeni makinan hayırlı olsun Allah Kazasız Belasız keyinle binmek nasip etsin![]()
Regal Raptor DD150-E
körfez kocaeli
B Rh (+)çok teşekkür ederim..
amin hepimize inşalah..
celil kardeş.. dakika bir gol bir ,,bişey danışsam..
benim motorla uzun yola (uzun derken kocaeli-bolu max:250 km) gidilebilir mi..?
hiç giden var mı bildiğin..?
Regal Raptor DD150-E
körfez kocaeli
B Rh (+)evet..motoru daha tanıma aşamasındayım zaten..fakat yavaş gitmekte bana başka bi zevk veriyor..motora bindiğimin farkına varıyorum..
bakımlarını ellerimle yaptırdıktan sonra bi deneme yoluna çıkmak nasip olur inşalah..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bence önce daha kısa yollarda denemeler yap sonra uzun km yollara çıkarsın daha keyifli olur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)