benim bildigim kadarıyla ortalama 50 binde motor dağılıyo bizim makinalardayaptırırsın masrafa girersin devam eder gitmeye yine.
ayrıca malzeme ömrü diye bişey var. belli bi süre sonra kendiliğinden ölür hiç kullanılmasa bile. iyi bakıldıgında tabikide bu ömür uzucaktır. bizim motorlar biirinci sınıf kalite malzemeden yapılmadıgına göre ne kadar eksi model o kadar hurdaya yakın demek.
* "çok" kelimesi kişiden kişiye değişen bi kavramdır. kimisi hergun işine bile motoruyla gidip geliyodur ama ev-iş arası 1-2 km dir. "hergun kullanıyorum" diye "çok" kullanıyorum sanar ama bu başkasına göre hiçbişeydir.yada kücücük köy kasabada yaşıyodur ve hiç dışarı çıkmıyodur gezi yapmıyodur.başka bi açıklama bulamıyorum ya böyle yada yalan söylüyolar.
ancak şu bi gerçekki celil abi de bi link vermiş. km lere baktım. komik geldi. bu motorların hepsini alıp vitrinemi koymuşlarhiç mi kullanmamışlar :D hepsimi istisna :D hele 2006 model daha bin km de olan var resimsiz :D

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)
Açıkçası ben ne tempoda kullanırsan kaç yılda kaç km olur pek bilmiyorum, tecrübem yok ama ya bu abiler çok kullanıyorum derken yalan söylüyor, ya da km sayaçlarında problem var senden öğrendiklerime bakılırsa. Şimdi benim de kafam karıştı. Ben 2006 model ve satın alınmasında sakınca olmayacak bir motorun en fazla kaç km'de olması gerektiğini de bilmiyorum bu arada.