iyi akşamlar geçnler
yarın öğlen saatlerinde hava musait olursa Celil Üstün le kadıköye Motomania Kadiköy e ve ardından oraları dolaşmaya gideceğiz gelmek isyen olursa ,olur inş . güzel olur
sonra resimleri atınca kızmayın.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)iyi akşamlar geçnler
yarın öğlen saatlerinde hava musait olursa Celil Üstün le kadıköye Motomania Kadiköy e ve ardından oraları dolaşmaya gideceğiz gelmek isyen olursa ,olur inş . güzel olur
sonra resimleri atınca kızmayın.![]()
Konu CELİL tarafından (06.February.2012 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)anaa şansa bak :D filmleri haftasonu yazarım demiştim o yusden girmiştim başlığı görünce ilk buna tıkladım :D bana uyar atilla abiyi ararrım ayrıntıları ögrenrim yada telnoyu alırm. fenerbahçe adasına falan gider takıırz
At avrat silah
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Hani bir resim, hani bir detay yok mu?
Halen mi geziyosunuz saat kac oldu![]()
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)kaan -ağa-ben kadıköye gittik motomania da buluştuk ama motomania kapalıydı oradan apo - zeko ve arkadaşları ile hisar ögretmen evinde buluştuk 10 makina falan vardık rumeli hisarına gittik resimler yarın![]()
regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)ya, yine kaçtı yine kaçtı.......
V strom
istanbul
0 Rh (+)kusura bakmayın arkadaşlar sanırım haber vermekte geç kaldım ,ama inanaın bi anlık plansızdı o yüzden geç yazmak durumunda kaldım bu gibi şeyleri face gurubumuzdada yazıyorum aslında orada bildirim olarak gelince gözden kaçmıyor
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Bugün Başakşehir'den Forum İstanbul'a gittim. Yoldan atlayan pis karsuları yüzünden araba çamur içinde kaldı. Cam suyunun belki üçte ikisini bitirmişimdir. Sizler sorun yaşamadınız mı arkadaşlar??
YOK
İstanbul
A Rh (+)Arkadaşlar, gelmişsiniz ancak Pazar günleri kapalıyız. Bir de üstüne maç oldu mu zaten hiç açmayı bile düşünmüyoruz.
Havalar artık düzeldi, inşallah bir pazar hep beraber gideriz bir yerlere.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)