Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar barış ben kardeşimin hesaptan girdim imadaatt akü cortladı:( ..motor 1 hafta yattı tatildeydim geldiğimde çalışmadı.başka bir aküyle takviye yaptık motor çalıştı ama şarj tutmadı bir anda bitti yine.öyle olmaz böyle olur dedik şarj aletiyle de sabaha kadar şarjda beklettik.alet akü dolu gösteriyor ama yine marş almadı çalışmadı marş motoru bile tık etmedi.farlar göstergedeki N lambası sinyaller falan zayıf da olsa çalışıyor...emil bosch marka önerdi ankarada alabileceğim ilk araştırmalarıma göre bana çok uzak bir yerde.bu marka dışında ne almak gerekir kuru ve sulu olayı var bide galiba onu da bilmemedim..yaya kalmış arkadaşınıza bir yardım edin.:mrgreen:

valla tekrardan geçmiş olsun bosch marka önerdimde fiyatı nedir nerden alırsın bilemem

bunun dışında işini görecek markası şu: bildiğin akü önerdim yani bildiğin akü işte :D kuba motordan 50-60 liraya alabilirsin usta gelene geçene onu takıyor şikayet eden yok sulu akü üzerinde doluluğu gösteren göstergede mevcut yeşil bir akü bilemiyorum nedir ne değildir

tak kurtul 50 lira ne bi gecelik param :D 3-4 bira alsam çerez merez 2-3 paket sigara derken uçtu gitti :D
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bugün halletmeye çalışcam.sıkıldım otobüsle işe gelip gitmekten

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)