Alıntı HakanBadik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok teşekkür ederim. Öncelikle hoşbuldum. Gerçekten güzel bir ortam burası

Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz
arkadaşım tabikide bu paraya on numara kaliteli bişe alamazsın. ancak şu bi gerçek sen motoru bağırtmadıkça yüksek devirde uzun süre kastırmadıkça vidaların gevşemez. vidaları gevşeten şey titreşimdir. titreşim ise yardırdıgında olucak bişeydir.(örnegin otoyolda son sürat giderken veya vites aralıklarını uzun tuttugunda) arada bi kontrol edersin bişeycik olmaz. veya çok da kafana takılıyosa gider bütün civata somunlarını rondelalı kullanırsın bişey olmaz. sen hiç duydunmu çinli motor giderken titreşimden somunu çıkınca mil kaydı teker çıktı adam öldü gitti diye bişey :D
honda evet güzel makina ama her modeli değil. hele şu cıbır125 ler şaka gibi bence. kaportalı sütçü motoru tabi bu benim düşüncem ve kişiden kişiye değişecektir ama cıbır 125 alacapıma gider cbf 150 alırım vura kıra kullanırım parçası ucuz ve biçok yan sanayisi var. cıbır125 ise yedek parçada adama sağlam geçiriyor. :D motoru almakla bitmiyor sonuçta.. bide fuarda görmüşüm bu sene çıkmış cb125 mi ne. yamaha ybr 125 e denk bişe yapmışlarmışmış sanırım.
** alt komşum olan teyze bile benim motora heavy metalci motoru diyo söylemeden duramadım sen rocknroll diyince :D