Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Hakan Badik
    Müzisyen
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question DD 250 Spyder !?

Arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Regal Raptor DD 250cc'lik motorun Spyder modeli, yani şu T gidon, uzun ön lastik aralığı ve susturucuları çıkartıldığında canavar sesine sahip güzel bir evlat görünümünde olan modeli var mı ?

Ve başlangıç için 250cc mi önerirsiniz ? Yoksa 350cc alsam da olur mu ?

Şimdiden çok teşekkürler.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba hakan aramıza hoş geldin
    spyder 250 cc güç anlamında başlangıç ve sonrası için bile gayat yeterli bir makina
    yalnız ön tekerin ileride olması başlangıç olarak biraz alışma süreci gerektirir ama kısa sürede alışırsın
    rakam olarakta 250 cc çok daha uygundur kolay gelsin

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Oyle bir modeli var

250 onerililr

350 ile de baslanabilir, ama 250 serindir, 250 candir
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Hakan Badik
    Müzisyen
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkür ederim. Öncelikle hoşbuldum. Gerçekten güzel bir ortam burası

Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı HakanBadik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz
    hakan spyder in 2010- 2011 model den öncesinde motorunda blansör yoktu titreşim az vardı buda babanın dediği kadar olmasa bile ilk başlarda vildalar yerine oturuncaya kadar vidaları kontrol etmeyi gerektirir zaten bu tüm makinalar için geçerlidir fakat makina kalite olarak çin makinanalarının üzerindedir sağlamdır sorun çıkarmaz
    bunun yanında 2010-2011 modelden sonrasında motor revize edildi balansör kondu bu titreşimi sıfıra yakın bir duruma getiridi
    Konu CELİL tarafından (21.March.2012 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı HakanBadik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaşım tabikide bu paraya on numara kaliteli bişe alamazsın. ancak şu bi gerçek sen motoru bağırtmadıkça yüksek devirde uzun süre kastırmadıkça vidaların gevşemez. vidaları gevşeten şey titreşimdir. titreşim ise yardırdıgında olucak bişeydir.(örnegin otoyolda son sürat giderken veya vites aralıklarını uzun tuttugunda) arada bi kontrol edersin bişeycik olmaz. veya çok da kafana takılıyosa gider bütün civata somunlarını rondelalı kullanırsın bişey olmaz. sen hiç duydunmu çinli motor giderken titreşimden somunu çıkınca mil kaydı teker çıktı adam öldü gitti diye bişey :D
    honda evet güzel makina ama her modeli değil. hele şu cıbır125 ler şaka gibi bence. kaportalı sütçü motoru tabi bu benim düşüncem ve kişiden kişiye değişecektir ama cıbır 125 alacapıma gider cbf 150 alırım vura kıra kullanırım parçası ucuz ve biçok yan sanayisi var. cıbır125 ise yedek parçada adama sağlam geçiriyor. :D motoru almakla bitmiyor sonuçta.. bide fuarda görmüşüm bu sene çıkmış cb125 mi ne. yamaha ybr 125 e denk bişe yapmışlarmışmış sanırım.
    ** alt komşum olan teyze bile benim motora heavy metalci motoru diyo söylemeden duramadım sen rocknroll diyince :D
    At avrat silah

Hakan Badik
    Müzisyen
     Regal Raptor 250 Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla içime itfaiye hortumuyla tazyikli su sıktınız Rahatladım, gönül rahatlığıyla alabilirim şimdi. Param olunca tabi

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    Dostlar.. şimdi benim bahsetmek istediğim konuda şudur ki;
    balansörlü/balansörsüz SPYDER karşılaştırması..
    2012-2011 modeller balansörlü.. titreşim az ya da yok...
    2010-2009 (daha aşağısı varmı bilmiyorum) balansörsüz ve titreşimli.

350-250CC 2010-09 modeller fiyatları internette çok uygun gördüğüm kadarıyla.
    be en az 2000-3000km civarında km yapılmış araçlar var bulduğum. aşağıya 3 tane link atıyorum.. sizce bu modellerin fiyatımı modeline ve km'sine göre iyimi?
    balansör olmadığıda göz önüne alınırsa ne yorum yaparsınız?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70975651/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46276450/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73026058/detay

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar.. şimdi benim bahsetmek istediğim konuda şudur ki;
    balansörlü/balansörsüz SPYDER karşılaştırması..
    2012-2011 modeller balansörlü.. titreşim az ya da yok...
    2010-2009 (daha aşağısı varmı bilmiyorum) balansörsüz ve titreşimli.

350-250CC 2010-09 modeller fiyatları internette çok uygun gördüğüm kadarıyla.
    be en az 2000-3000km civarında km yapılmış araçlar var bulduğum. aşağıya 3 tane link atıyorum.. sizce bu modellerin fiyatımı modeline ve km'sine göre iyimi?
    balansör olmadığıda göz önüne alınırsa ne yorum yaparsınız?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70975651/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46276450/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73026058/detay

merhaba teoman fiatlar 250 cc ile aynı bence makul fiatlar blansörlü blansörsüz piyasa pek değişmiyor kafana yatan makinayı iyice kontrol edip servise göstererek alınabilir
    denizlideki 250 cc olan makinaya forumdan bir arkadaş gidip bakmıştı
    içlerinde en temizi kırklarelindeki 5500 tl olan pazarlıgada açık makina
    Konu CELİL tarafından (22.March.2012 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Bugun Bursa da bir tane gordum satilik 2010 model 8000 km, ilk verdigi fiyat 5500 oldu, kabataslak baktim temiz bir makinaydi. Internette ilani yokmus
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)