Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı HakanBadik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim. Öncelikle hoşbuldum. Gerçekten güzel bir ortam burası

Fakat bir sorum daha olacak sizlere. Çin malı olduğu için herkeste bir önyargı görüyorum haklı olarak. Ancak yapılan yorumlarda tek sorunui uzun süre kullanılmadığında akünün bitmesi gibi birşeymiş sanırım. Bugün babam; " birine sordum iki ayda somunları gevşiyormuş, çok sorun çıkartıyormuş" falan dedi ancak hiç o tarz sorunlar yazılmadığından inanamadım bende, vazgeçirmeye çalışıyor diye düşündüm. Sağlamlık açısından nasıldır diye sormak istedim sizlere ? Gördüğümden beri beni benden aldı çünkü bu 250cc Spyder modeli. Honda CBR 125 2011 model almaktan vazgeçtim, o derece yani. Bir de dokuz yaşımdan beri Rock'N Roll dinlemenin etkileri de tartışılmaz
    hakan spyder in 2010- 2011 model den öncesinde motorunda blansör yoktu titreşim az vardı buda babanın dediği kadar olmasa bile ilk başlarda vildalar yerine oturuncaya kadar vidaları kontrol etmeyi gerektirir zaten bu tüm makinalar için geçerlidir fakat makina kalite olarak çin makinanalarının üzerindedir sağlamdır sorun çıkarmaz
    bunun yanında 2010-2011 modelden sonrasında motor revize edildi balansör kondu bu titreşimi sıfıra yakın bir duruma getiridi
    Konu CELİL tarafından (21.March.2012 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)