Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bakım!!!

Hybrid View

Oğuzhan Günel
    yazılım uzmanı
     dd 250 e-10
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bakım!!!

arkadaslar selamlar ,,

motorumun km si 1500 ü geçti.artık bi bakım yaptırayım diyorum ama bu süreci bilmiyorum.illaki servistemi yaptırmak gerekir baska biyerde yaptırmak garanti şartlarını etkilermi nekadar para tutar motorun geneline ayrıntılımı yoksa sadece yagına suyunamı bakılır ,,, bu konularda beni bilgilendirirseniz cok sevinirim.bu arada ön freni kullanınca fren sıkıldıgında lastigi tutuyor amortisoru itiyor sonra asfalt altından kaçınca motorun dengesini fena bozuyor ..bunu nasıl engellerim tamamen kazaya sebebiyet..ciddi bi sorun

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    senin makinanın 1000km bakımı yapılmışmı acaba yapılmamışssa biraz geçmiş ama önemli değil bakımı serviste yaptırman ve elindeki garanti kitapcıgını mühürletip imzalatman gerekli yoksa garantiden çıkarma hakları olur yağı değişir vidaları kontrol edilir yağın fiatı 60 tl + işcilik 20-30 tl toplam 80-90 tl gibi rakam tutar
    frenleride gidince kontrol ettir sert ön fren yapınca makina dengeyi bozar ön frene yumuşak basmak gerek

Oğuzhan Günel
    yazılım uzmanı
     dd 250 e-10
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin makinanın 1000km bakımı yapılmışmı acaba yapılmamışssa biraz geçmiş ama önemli değil bakımı serviste yaptırman ve elindeki garanti kitapcıgını mühürletip imzalatman gerekli yoksa garantiden çıkarma hakları olur yağı değişir vidaları kontrol edilir yağın fiatı 60 tl + işcilik 20-30 tl toplam 80-90 tl gibi rakam tutar
    frenleride gidince kontrol ettir sert ön fren yapınca makina dengeyi bozar ön frene yumuşak basmak gerek
    1000 yapılmamıs abi ya ,arkadaslarda yeni motor 1500 ü bekle dediler. kadıkoye gidicez artık bakalım .cok para istiyorlarmıs ya :D neyse halletcez ihmale gelmez .

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben servisimle anlaştim

vakti geldiginde bakimini kendim yapicam kaşeyide vurucaklar.

Bu c.tesi hava iyi olursa

Servise gidicem. 500 bakimini 250 de yaptircam ( arka camurluk degişecek motor benim uzay kafa onu normal retro yuvarlak farla degişim yapicaklar egerki ellerinde tel jant varsa mat siyah normal jantimi telle degiştircem minik minik retro projem başliyor
    )

Servise guveniyorsaniz gozunuzu kirpmadam teslim edin guvenmedigim servise lastige hava bastirtmam
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)