| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Dd 250e-2
istanbul
A Rh (+)
Bende bu sebeplerden ötürü 150 lik alıcam bana yeterli geliceğini düşünüyorum. Çok yardımcı oldunuz:D fakat hala soruma cevap alamadım, sizce o 125 liğimi almalıyım yoksa 150 liği mi beklemeliyim? Babam 125 lik konusunda çok ısrar ediyor 2 silindirli daha güzel çalışır diye arada kaldım
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Mondial MR150 Vulture hakkında forumlara bir göz at istersen kullanıcıların motor gücü hakkındaki yorumları olumlu yönde verilen fabrika değeri doğru gibi.Zaten çift egzantrikli motor,bu gücü vermesi doğal hele süpap sayısı da 4 olsaydı 18 bg civarında bir güç üretirdi tadından yenmezdi.
Ayrıca DD150 nin ağırlığı 140 kg gibi birşey güç ve ağırlık oranı DD250(170 kg) ile aynı neredeyse.
Diğer bir konuda silindir sayısı ile ilgili.Motorlarda silindir adeti çoğaldıkça tüketim ve sorunlar artar.Ne kadar az silindir o kadar az sorun.Bence DD150 den şaşma![]()
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)125 cc hava soğutmalı olduğu halde tek bi blokta yanyana 2 silindirden meydana geliyor. buda şu demek daha çabuk ısınma daha çabuk şişme daha çabuk performans kaybı.
hava soğutma iyidir ancak tek blokta tek silindir olduğu veya V-twin motor olduğu sürece. bu yüzden seri pistonlu makinalarda veya V-four motorlarda aynı blokta birden fazla silindir olduğundan sıvı soğutmalı idealdir.
At avrat silah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)