Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 9 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu
Toplam 110 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Arkadaşlar kimler katıldı kaç kişi geldi hiçbir bilgi yokmu yav sadece az diyonuz az herkese göre değişir 1 motormu vardı 5 mi 10 mu kaç?
    neler yapıldı yararlı oldumu biraz bilgi lütfen.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
    evt malesef katılım çok azdı :(
    forumlarda atıp tutan bi çok arkadaşı göremedik oralarda yazık
    tam sesimizi duyuramadık
    ama bi,şi anladım ki arkadaşlar bu insanımız adam olmaz
    dün incirli köprüsünden indiğim sırada sağ tarafta 6-7 kişilik bi grubun arasından bana bişey atıldığını gördüm
    ve geri çekilmemle beraber sol omuzumda patlaması bir oldu ve depomun üstüne düştü
    erik attılar yolda seyir halindeyken yani
    bu insanlara biz kendimizi anlatmaya çalışıyoruz düşünün ne kadar başarılı olabiliyoruz acaba
    o da bişey miş benim üzerime araba sürüyorlar hem de kendi şehrimde
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

GOKHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan sarısoy
    Makina Mühendisliği
     regal raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 6
    evet kapılarını açan şöförlerbile vardı hareket halındeyken küllük boşaltıyormuş gelde katil olma mazeret ise napıyım sizi görmedim
    HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gökhan abi alper cidden çok haklısınız ama biz millet olarak yani Türkiye sınırları içerisinde yaşayan insanlar olarak özümüzde bir terbiye var ama bizi bizden alıp yozlaştıran cahilliğe iten insanlardan hesap sormamız lazım!!!!Kazanmak lazım kaybetmek değil.Bir zatı muhterem ne diyo "EĞİTİM ŞART" eğitimsiz insan susuz kalmış ağaca benzer biz oyle insanları yermek değilde kazanmak yolunu bulmamız lazım yoksa mantar gibi çoğalır..

MOTORSİKLET KAZASINDA ÖLEN KARDEŞLERİMİZİ SADECE O GÜNDE ANMAK DEĞİL HERZAMAN HATIRLAMAK ve HAKTAN RAHMET diliyorum ÖTEKİ DÜNYADA UTANDIRMASIN MEVLAM...
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    10 dakkaka gecikmeli gidebildim... gittiğimde de zati daalınıyodu.... gomtanımı aradım o da sapağı kaçırdığı için taaa ilerlerden dönmüş,merterin arkalarına bi yerlere çıkabilmiş... o sırada alperi gördüm, napyoz diye sordum; yeşilköye gidiyoz dedi... hatta arabalı birini de yeşilköye yolladım... gomtanla buluşunca onu da yeşilköye götürdüm... meğerse gurup dolmabahçeye gidiyomuş... nebliim... alper yeşilköy diyince biz de gittik... akşama kadar gomtanımla muhabbet ettik saolsun...
    SSUUUUuuu...!

alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper TAKAK
    TURİZM
     REGAL RAPTOR DD-250-E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    volkanım yeşilköye geldinizde nie aramadın bizde röne parkda oturduk muhabbet ettik di
    sürmek için yaşa;yaşamak için sür

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar kimler katıldı kaç kişi geldi hiçbir bilgi yokmu yav sadece az diyonuz az herkese göre değişir 1 motormu vardı 5 mi 10 mu kaç?
    neler yapıldı yararlı oldumu biraz bilgi lütfen.
    sevgili adminim ;5-10 motor değildik elbette, sanırım 100 motor vardık yaklaşık olarak...Merter"de toplandık ,Savaş bir basın konuşması yaptı,sonra kucaklarımızda kırmızı karanfillerle at bindik,incirli köprüsünden dönüp Taksim istikametine doğru yola aldık,taksim meydanda 4 tur döndükten sonra Dolmabahçeye indik orda bir müddet bekleyip dağıldık ...Yararlı olup olmadığı ,basında ne kadar yer aldığı konusunda fikrim yok bizler yararlı olsun diye oradaydık, umarım bir nebze de olsa bunu başarabilmişizdir ...
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cem kurt
    İktisat
     -
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar, tamamen haklısınız ancak iğneyi kendimize çuvaldızı karşımızdakine batıralım, ben uzun süre istanbul ve Bursa trafiğinda araç kullandım, kurye olarak çalışan motorcu arkadaşlarımızın %95'i hatalı ve tehlikeli motor sürüyorlar, örneğin normal seyir halindeki bir aracın kör noktasından çıkıp solluyorlar, en sol şeridin bariyer ve araç aralarından geçiyorlar yani trafik kurallarına riayet etmiyorlar, kabul etmek gerekirki trafikte motor kullanıcılarının yüzde doksanı ya kuryeci ya da pizzaci.. Bu arkadaşlarımızın yaptıkları yanlışlardan ötürü kurunun yanında yaş ta yanıyor yani bizler de bu arkadaşlarla aynı kefeye konulup bize de düşmanca yaklaşılıyor. Biz çoğunlukta olan kafeslileri eğitmek yerinde kuryeci yada bu şekilde yaklaşan arkadaşlarımızı eğitir ve onlara bunu anlatabilirsek bence işte ozaman bizler de rahat birer nefes alabiliriz.

Saygılar sunuyorum...
    Ben de Regalimi sattim, gezemicem artik Raptor tor tor tor tor.. diye!

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    onlar ne kadar yanlış yaparlarsa ,ne kadar hızlı ve kuralsız kullanırlarsa motoru; o kadar çok para kazanıyorlar ,eğitim fayda vermez gibi geliyor bana sonuçta PARA var işin ucunda
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    onlar ne kadar yanlış yaparlarsa ,ne kadar hızlı ve kuralsız kullanırlarsa motoru; o kadar çok para kazanıyorlar ,eğitim fayda vermez gibi geliyor bana sonuçta PARA var işin ucunda
    bu durumda örtmenim, yapılan gösterinin de bi anlamı kalmıyor gövde gösterisi olması dışında... her sene aynı yere gider daha çok arkadaşı anarız, olur biter...
    SSUUUUuuu...!

Sayfa 9 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)