Olur Ahmet, müsait olduğumuzda buluşabiliriz. Tanışmış oluruz en azındanGezide olabilir, hangisi denk gelirse artık. Nerede oturuyorsun? Ben Kartal' da oturuyorum, Beşiktaş' ta çalışıyorum. Yakınsak görüşebilirizde geziyi beklemeden.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Olur Ahmet, müsait olduğumuzda buluşabiliriz. Tanışmış oluruz en azındanGezide olabilir, hangisi denk gelirse artık. Nerede oturuyorsun? Ben Kartal' da oturuyorum, Beşiktaş' ta çalışıyorum. Yakınsak görüşebilirizde geziyi beklemeden.
yok
gaziantep
A Rh (+)http://video.mynet.com/ikitekerim.co...sesuar/547887/
şöyle bir video gördüm sanırım içi boş bir boru...fakat çapı nedir bilmiyorum ama 3 3.5cm gibi düşünüyorum.konuyu sonuna kadar okuyamadım.alaksız bir yorum olabilir.videodaki motor çok iyi ses veriyor bence.bir yerlerden bu borulardan çok ucuza temin edilebilir diye düşünüyorum
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)abiler benim egzoslarda açık ve gayet memnunum şimdilik ama ilerde sıkılırsam çözüm kolay bendekilerde .aldığım eleman sadece arkdan iç kısmından yuvarlak bir biçimde kestirim bir alttaki plakaya da iki delik açtırmış akşam iş yerinde iyice inceledim.eğer kapatmak istersem egzoscuya gidim çapı kadar yuvarlak bir parçaya ortsından 2-2,5 bir poru parçası kaynaklayıp taktırmak olur herhalde ve çok ta cuzi bir rakama yapılabileceğine inanıyorum.
-
Ankara
A Rh (+)Sadece egzosun ucundan ustaca geri takilabilecek şekilde kesilir ise geri takilabilir bence
Bu zamana kadar susturuculara hic dokundurtmadim hep agizdan kestirtdim
Hem yirtmiyor kendini rahatsiz etmiyor hem susturuculari kesmiyoruz hemde geri takilabiliyore
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)