Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Açık egsoz

ahmeturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Turan
    Tekstil
     Regal Raptor / 250 DD E9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naptın kestirdinmi egzozları ahmet
    Yok kestirmedim aslinda kestiremedim bunlarin susturuculari degisik cok geriden kesmemiz lazim dedi sen bir egsozcuya sor bakalim baska sekilde icini bosaltabilirmi diye olmadi sana bir tane cikma egsoz ayarlariz dedi orjinalleride bozmamis olursun dedi bakacam artik

Ahmet Turan
    Tekstil
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://www.ercanmotorcycle.com/regal_raptor.html
    Buraya bir gitsem bilgi ve fiyat alsam burayla ilgili bilgisi olan abiler varmi ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cengaver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar.Ben aranıza yeni katılmak üzereyim.Allah nasip kısmet ederse haftaya alacağım inşallah motorumu 250-9B.Pazarlığını yaptık bu akşam.Bir aksilik olmazsa haftaya cuma gününe kadar kavuşacağım.İst.Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum,bilginiz varsa buraya en yakın bildiğiniz ve güvendiğiniz servis nerelerde?Bir konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.Pazarlığını yaptığım motorun biraz eksikleri var.İlk gözüme çarpanları yazacağım acaba ortalama kaça mal olur?arka lastik-ön arka fren balataları-birde tam emin olmamakla beraber baskı balata.motor 20.000 binde acaba baskı balata bitmiş olabilirmi daha önce değişen arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz?
    münin makinanın km si biraz var bu güne kadar bir çok parçası bakım görmüş olması lazım makinayı almadan önce servise götür kontrol ettir sana değişmesi gerekenleri ve masrafını söylerler

Ahmet Turan
    Tekstil
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Orjinal egsozu kesip icini bosalmaktansa egsoz yaptirsam sizce buna gerek varmi yoksa masraf yapmiyip egsozu kestireyimmi ? Emre motoru aradim bir fiyat sordum baya ucuk bir fiyat soyledi 650 tl dedi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ahmeturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orjinal egsozu kesip icini bosalmaktansa egsoz yaptirsam sizce buna gerek varmi yoksa masraf yapmiyip egsozu kestireyimmi ? Emre motoru aradim bir fiyat sordum baya ucuk bir fiyat soyledi 650 tl dedi
    orjianal eksozların tanesi geçen sene 160 tl idi şimdi ne oldu bakmak lazım ama elimizdeki rakam üzerinden konuşursak orjinali kesip kullanmak daha ucuza gelir onun yapacagı eksozda görsel anlamda daha güzel ama içi boş boru yapacaklar orjinal bir eksoz olmayacak o paraya hayatta değmez sanayiye git al iki boru kaynattır aynı ses veya aklıma geldi xcell in eksozlar açık rahatsız oluyor kapalı eksozla değişmek istiyordu aranızda anlaşabilirsiniz

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abinin dediği gibi bende açık egzozdan sıkıldım, orjinal kapalı egzoz arıyorum. Olurda böyle birşey düşünürsen haberleşip böyle bir işe kalkışabiliriz. Aramızda anlaşırsak daha ekonomik bir çözüm olur ikimiz içinde. Bu arada 650 TL çok uçuk bir rakam gibi geldi bana, bununda bilgisini paylaşayım

Ahmet Turan
    Tekstil
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tamam olabilir aslinda birgun musait oldugumizda veya bir gezide katlrsilasirsak gorusebilorz bu konuyu bende biraz ses istiyorum :-)

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Olur Ahmet, müsait olduğumuzda buluşabiliriz. Tanışmış oluruz en azından Gezide olabilir, hangisi denk gelirse artık. Nerede oturuyorsun? Ben Kartal' da oturuyorum, Beşiktaş' ta çalışıyorum. Yakınsak görüşebilirizde geziyi beklemeden.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://video.mynet.com/ikitekerim.co...sesuar/547887/

şöyle bir video gördüm sanırım içi boş bir boru...fakat çapı nedir bilmiyorum ama 3 3.5cm gibi düşünüyorum.konuyu sonuna kadar okuyamadım.alaksız bir yorum olabilir.videodaki motor çok iyi ses veriyor bence.bir yerlerden bu borulardan çok ucuza temin edilebilir diye düşünüyorum

slamdunk_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habip
    mak müh
     2005, CBF600
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben orjinal kapalı egzoz istiyorummmm Çok yoruldum sesinden, insan orjinalini saklar değil mi, ayıp ama yaa Egzozunu açtıracak arkadaşlar, sonra kapatabilme ihtimali olarak açtırın. Böylelikle sıkıldığınızda ya da sattığınızda alan arkadaş benim gibi tırım tırım aranmaz
    valla motoru mayıs ayına kadar değiştiremezsem, ben de açtırmayı düşünüyorum. Kapanabilir şekilde nasıl oluyor? Mustafa veya Ali usta yapabilir/yaptırabilir mi?

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)