Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Açık egsoz

Hybrid View

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ahmeturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede yaptirdin. Bende yaptiracam iyi bir ustaya yaptirayim ?
    Arkadaşlar benim şöyle bir şansım vardı kayınpederim tornacı Edirne Enez'de dükkanı var. Geçen yaz onun yanına giderken egsozları flanşlarından söküp yanımda götürdüm onun dükkanında beraber çıkardık içlerini gayette güzel oldu. Eğer sizinde böyle bir tanıdığınız varsa rica ederseniz umarım sizi kırmayıp egsozlarınızın içlerini çıkartacaktır. Yalnız en çok dikkat edeceğiniz husus egsozun içinde susturucu odası var ve bu susturucu odası egsoza 3 yerinden kaynakla punta atmışlar önce o puntalarda kurtarıp sonrada egsozun ince tarafında kalın tarafına doğru kalınca ve uzunca bir boru ile arkadan bayağı hızlı vurarak tabiiki egsozu darbelerle eğip bükmeden çıkartabilirsiniz. Biraz uğraştıyor belki ama sonrasında alacağınız ses inanın çok tatmin edici oluyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı inaona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim şöyle bir şansım vardı kayınpederim tornacı Edirne Enez'de dükkanı var. Geçen yaz onun yanına giderken egsozları flanşlarından söküp yanımda götürdüm onun dükkanında beraber çıkardık içlerini gayette güzel oldu. Eğer sizinde böyle bir tanıdığınız varsa rica ederseniz umarım sizi kırmayıp egsozlarınızın içlerini çıkartacaktır. Yalnız en çok dikkat edeceğiniz husus egsozun içinde susturucu odası var ve bu susturucu odası egsoza 3 yerinden kaynakla punta atmışlar önce o puntalarda kurtarıp sonrada egsozun ince tarafında kalın tarafına doğru kalınca ve uzunca bir boru ile arkadan bayağı hızlı vurarak tabiiki egsozu darbelerle eğip bükmeden çıkartabilirsiniz. Biraz uğraştıyor belki ama sonrasında alacağınız ses inanın çok tatmin edici oluyor
    inanç senin kayınpedere edirneye bir tur düzenlesek olmazmı bize uygun fiata bu işi halletse :mrgreen:
    ve bu arada arkadaşlar 125 -150 cc -250e-9 ve 9b lerde flanş yok eksoz tek parça bütün oldugundan eksozu dar yerin genişe geçdiği yerden kesip sonra düzgün şekilde tekrar kaynatmak lazım veya eksozu kaynakla altan yarıp açıp susturucuları ordan çıkartmak lazım bu yarma işini ben eski makinama yaptırdım adam işi biliyordu allta kaldı dışarıdan hiç belli olmadı şimdi yeri nerde diyeceksiniz peşin yazayım fatih kemerlerin dibindeki itfayenin arkasındaki tamircilerin en üstündeki araba eksozcusu
    Konu CELİL tarafından (30.March.2012 Saat 11:08 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inanç senin kayınpedere edirneye bir tur düzenlesek olmazmı bize uygun fiata bu işi halletse :mrgreen:
    ve bu arada arkadaşlar 125 -150 cc -250e-9 ve 9b lerde flanş yok eksoz tek parça bütün oldugundan eksozu dar yerin genişe geçdiği yerden kesip sonra düzgün şekilde tekrar kaynatmak lazım veya eksozu kaynakla altan yarıp açıp susturucuları ordan çıkartmak lazım bu yarma işini ben eski makinama yaptırdım adam işi biliyordu allta kaldı dışarıdan hiç belli olmadı şimdi yeri nerde diyeceksiniz peşin yazayım fatih kemerlerin dibindeki itfayenin arkasındaki tamircilerin en üstündeki araba eksozcusu
    celil abi gözünden kaçmış olmalı yeni 150 likler flanşlı.
    bide kesme işlemi yapılcaksa eğer kromajdan taviz verilcekse flanş kaynatılabilir. böylelikle ilerleyen zamanlarda rahatlıkla tak çıkar yapılabilir başka egsozlar için vb.
    At avrat silah

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    celil abi gözünden kaçmış olmalı yeni 150 likler flanşlı.
    bide kesme işlemi yapılcaksa eğer kromajdan taviz verilcekse flanş kaynatılabilir. böylelikle ilerleyen zamanlarda rahatlıkla tak çıkar yapılabilir başka egsozlar için vb.
    yeni 150 cc kimsede yokki :mrgreen:
    kromaj yanıyor ama altta hiç gözükmeyen yere bakan yüzeyinde

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yeni 150 cc kimsede yokki :mrgreen:
    kromaj yanıyor ama altta hiç gözükmeyen yere bakan yüzeyinde
    söz uçar yazı kalır celil abi :mrgreen: seneye bunu okuyanlarda yeni 150lilik olucak. lanet olsun çok ileri görüşlüyüm

ben ek yerine kaynatılcak flanş rengini kastedmiştim kromajdan taviz verilcekse diye söküp takmak için vb. alttan yarma işlemi için değildi.
    At avrat silah

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi bence Gelibolu yada Çanakkale tarafına bir gezi düzenlersek süper olur diye düşünüyorum. Arzu ederseniz tabiiki yolu biraz değiştirip kayınpedere'de uğrayabiliriz Ayrıca Gelibolu ve Çanakkale'nin bizim milletimiz için ayrı bir önemi olduğundan katılımında çok fazla olacağı düşüncesindeyim. Ama gözünü seveyim böyle bir tur organisazyonu olacaksada Mayıs ayında falan organize edersen hem havalar güzelleşmiş olur hemde yağmurla çamurla uğraşmamış oluruz.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Abi bence Gelibolu yada Çanakkale tarafına bir gezi düzenlersek süper olur diye düşünüyorum. Arzu ederseniz tabiiki yolu biraz değiştirip kayınpedere'de uğrayabiliriz Ayrıca Gelibolu ve Çanakkale'nin bizim milletimiz için ayrı bir önemi olduğundan katılımında çok fazla olacağı düşüncesindeyim. Ama gözünü seveyim böyle bir tur organisazyonu olacaksada Mayıs ayında falan organize edersen hem havalar güzelleşmiş olur hemde yağmurla çamurla uğraşmamış oluruz.
    talep olursa ben her yere giderim tabii mevsim uzun yola uygun değil yaza havalar iyileşince

Oğuzhan Günel
    yazılım uzmanı
     dd 250 e-10
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    selam , egzozda patlama oluyormu? giderken arkadan ateş atma patlama vs.cok
    kötü bi durum.

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı coder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam , egzozda patlama oluyormu? giderken arkadan ateş atma patlama vs.cok
    kötü bi durum.
    Tabiiki motor kompresöre bindiğinde ufak patlama oluyor ama ateş çıkıyormu egsozdan bilemiyorum onu ancak arkamdan gelen birine sormak lazım :mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)