Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: bilgsi olan

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

bilgsi olan

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım forumu gece uzun uzun inceleyeceğim inşlh.

50 90 100 150 600cc motorlar kullandım 3 yıldır motor kullanmıyorum bu dünyaya tekrar dönmeye karar verdim.hedefim bir chooper alamk araştırdığım kadar ile regal raptor piyasadaki ideal markalardan birisi bende regal raptor almaya karar verdim sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var

250 cc de 4 model var 250e 250e-9b 250e-10 bu modeller arasındaki fark nedir siz hangisini tavsiye ediyorsunuz..

ben okul ile ev arası ort 5 km gel git yapcam..birde hafta sonları sakin geziler düşünüyorum.senede bir uzun yol olabilr...benim ihtiyacımı karşılayacak model hangisi sizce tavsiyeleriniz nedir

birde;güç olarak tatmin edermi yakıt tüketimi nedir beni yolda bırakırmı bu konuları merak ediyorum yardımlarınız için şimdiden tşk ederim...scooter ve raceing motor hakkında tecrübelerim var sıkıntısı olan arkadaşlara bu konuda elimden geleni yaparım

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80208884/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79780817/detay

bu ilendaki 2 motor çok hoşuma gitti görüntü olarak tam bnim hayalim fakat e10 modeli diğerlerinden farkı ne görüntü dışında bilemedim yardımlarınız bekliyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba onur aramıza hoş geldin
    yazdıgın modellerin hepsi bildiğin gibi 250cc makinalar güç ve performans anlamında yeterli ister şehir içi trafikte ister uzun yolda su ve fan soğutmalı oldugundan şişme yapmadan rahatlıkla kullanabilirsin 100km de ortalama 3,5-4 litre yakar maksimum hız 110-120 km dir
    250e-9 kartal gidondur
    250e-9b T gidondur eski kasalar en son 2006 sonu 2007 modeli var ve 2011 de yeni kasası çıktı
    250e-10 spyder modeli senin linkini yapıştırdıgın model
    bunların hepsinin gücü aynı zevkine göre tercihi sen yapıcan kolay gelsin
    Konu CELİL tarafından (30.March.2012 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Aramıza hoşgeldin.

Herkes kendi motorunu önereceği için Spyder, yani E-10 Modelini al derim ben
    bkz: http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5922 (oooh reklamımı da yaptım)

Spyderın diğerlerinden farkı, maşası uzun olduğu için dönüşleri ve dengesi diğer motorlara oranla biraz daha zordur. Ancak alışmak aşağı yukarı 1 saat falan sürüyor Sonrası hiç problem değil.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

teşekkürler

teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için hedefim e10 almak şekil itibari ile çok hoşuma gitti gidon pek içime sinmedi onuda eğer mümkün olursa kartal gidon ile değiştiririm...bakalım bir arayış içine girdik bir kaç hafta araştırıam temiz bir şey düşer ise alırım.hepinize tekrar tşk ederim...ufak tefek te mod ve aksesuar ekledikten sonra inşlh uzun yıllar binmeyi düşünüyorum şimdiden heyecanlandım

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aramıza hoşgeldin.

Herkes kendi motorunu önereceği için Spyder, yani E-10 Modelini al derim ben
    bkz: http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5922 (oooh reklamımı da yaptım)

Spyderın diğerlerinden farkı, maşası uzun olduğu için dönüşleri ve dengesi diğer motorlara oranla biraz daha zordur. Ancak alışmak aşağı yukarı 1 saat falan sürüyor Sonrası hiç problem değil.
    alışma konusnda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum...daha önceden az da olsa tecrübem var beni en çok düşündüren son hızı ve soğutma olayıydı..bu modelde fan+su soğutma var sanırım ayrıca arka dişliyide bir kaç diş küçültürsem son hızda bir artış olucak amacım yüksek hıza çıkmak değil 100 110km arası giderken titreşimi engellemek onuda başaracağımı düşünüyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alışma konusnda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum...daha önceden az da olsa tecrübem var beni en çok düşündüren son hızı ve soğutma olayıydı..bu modelde fan+su soğutma var sanırım ayrıca arka dişliyide bir kaç diş küçültürsem son hızda bir artış olucak amacım yüksek hıza çıkmak değil 100 110km arası giderken titreşimi engellemek onuda başaracağımı düşünüyorum
    2011 model ve sonrasında krankında blansör var titreşim yok gibi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)