Arkadaşlar dd250e-9b ile (2011 model) sadece yedek depoyla kac km gıttınız? hesaplayan var mı? bana servısten 70 km dendı ama ne kadar guvenebılırım kı? :|
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Arkadaşlar dd250e-9b ile (2011 model) sadece yedek depoyla kac km gıttınız? hesaplayan var mı? bana servısten 70 km dendı ama ne kadar guvenebılırım kı? :|
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)bence de güvenme ben 30 km baz alıyorum ama genelde biter bitmez en yakın yerden dolduruyorum depoyu

İzmir
AB Rh (+)ben de oyle yapıyorum ama mesela kırsalda bıyerde kaldık falan oyle de dusunmek lazım kac goturecegını bılırsek ıcımız rahat eder![]()
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Net olarak ogrenme, ki her zaman tetikte olasin![]()
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

İzmir
AB Rh (+)güzel taktik![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)yanlış hatırlamıyorsam yedek 2 litre benzin aılyordu buda şehir içi ortalama 50 km civarı yapar ama depo yokuş aşagı yukarı oldugunda benzini çekemez en güvenlisi 30 km gider hesaplamak![]()
-
Ankara
A Rh (+)O an benzin biter depon diktir dibdekini şamandiraya damlatabilmek icin azmi ugraştim :D
On freni sık one yuklen ac depoyu ufle.. Benzinlige kadar ittirmemek icin limitleri cok zorlamişligim var
Moturunuzu taniyin şu benzinle şu kadar şu şartlar altinda şukadar gider vsvs iyi taniyin
Ben ihtiyacim kadar aliyorum depom gezmeler dişinda pek doldurmuyorum. 5 lira 10 lira diye gidiyor :P
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)