Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

tecrübelerinize ihtiyacım var

arkadaşlar bir kaç gün öncede yazmıştım aranıza yeni katıldım regal raptor modelleri arasında 25e-10 almaya karar verdim para ayarlama ve motor arama aşaması içindeyim fakat bu gün forumları dolaşırken bir sorun gözüme çarptı motorun selesi ile vites fren pedalları arasında bayağı mesafe var gibi boyum 1.69 1.70 gibi..bu modeli kullanan varsa bilgi rica ediyorum koltuğa oturduktan sonra fren ve vites pedalı mesafesi tahmini nedir deponun üzerinde yolculuk etmek istemiyorum ve bulunduuğum şehirde aradığım model yok...bursadan antalya yada eskişehire gidip bakıcam fakat o kadar yolu gidip motorun üzerine oturduktan sonra elim ayağım yetmiyor gibi bir şey oldukça yıkacaktır beni bilgilerinizi bekliyorum

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir kaç gün öncede yazmıştım aranıza yeni katıldım regal raptor modelleri arasında 25e-10 almaya karar verdim para ayarlama ve motor arama aşaması içindeyim fakat bu gün forumları dolaşırken bir sorun gözüme çarptı motorun selesi ile vites fren pedalları arasında bayağı mesafe var gibi boyum 1.69 1.70 gibi..bu modeli kullanan varsa bilgi rica ediyorum koltuğa oturduktan sonra fren ve vites pedalı mesafesi tahmini nedir deponun üzerinde yolculuk etmek istemiyorum ve bulunduuğum şehirde aradığım model yok...bursadan antalya yada eskişehire gidip bakıcam fakat o kadar yolu gidip motorun üzerine oturduktan sonra elim ayağım yetmiyor gibi bir şey oldukça yıkacaktır beni bilgilerinizi bekliyorum
    Kardeş merhaba.Umarım içine sinecek bir motor bulabilirsin.Ben bundan bı hafta once 250e10 (spyder) modelinden aldim.Boyum 198 ve pıyasada boyuma uygun tek chopper bunu bulabildim.yani ayak koyma mesafesi biraz uzun.Ama bu 2011 modeller için gecerli bu.Celil abi nin motoru 2012 model ve onun mesafesi 2011 lere gore daha kısa.Bir motor bayine gidip denemekte fayda var.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bilemiyorum birazcık kafam karıştı ve açıkcası moralim bozuldu çünkü ortalana 1 haftadır okumadığım forum bakmadığım ilan kalmadı içime sinen bir kaç modelde buldum hatta bir kaç gün içinde gidip bakayım bitireyim bu işi diyordum ama bu boy olayının sorun olacağını düşünmemiştim..alacağım model 2011 olucak peki tahminizce seleden pedal arası kaç cm gelir eğer e10 almazsam diğer modellerden düşünmüyorum içimde kalıcak hevesim kısacası

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şu saat oldu hala fotolardan bişi anlamaya çalışıyorum ciddi anlamda moralim bozuldu umarım aramızda 1.70 civarında olup e10 u olan vardır yoksa bütün hayallerim suya düşücek

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    kardeş şimdi yazıp hevesini kırmak istemedim ama
    cevdetinde dediği gibi 2011 model modeller boy ölçülerine uygun değik gibi
    çok zorlanırsın bence
    benimde boyun 174 ve 2011 modellerde bana dahi uzun geliyor
    bende ayak mesafessi daha kısa olan daytona kullanıyorum
    ilk zamanlar zorlandım ama sonrasında alıştım şimdi hiç zorluk yaşamıyorum
    tavsiyem ya 2012 modellere yada daytonaya bakman

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    selamlar herkese kafama takıldı 2012 modeller daha mı kısa kasa olarak yoksa sadece pedal mesafesini mi kısalttılar?

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cvplarınız için tşk ederim..daytona 350cc sanırım ayrıca görüntü olarak pek istediğim gibi olduğu söylenemez ben şu anda e10 a kitlenmiş durumdayım işin açığı 2012 modellerine param yetmez bursada öğrenciyim ve kendi imkanlarım ile alacağm motoru o nedenle para konusu biraz sıkıntılı...eğer burada bulabilirsem bir bayide falan gidip deneyeceğim 2011 modeli forumda boyu 1.69 civarı olupta e10u olan yokmudur acaba

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bizim de 2010 Spyder var. Abimle benim boyumuzda 1.70 civarı. Pedallara ulaşmakta sıkıntı çekmiyoruz. Sadece dar dönüşlerde kol mesafesi biraz kısa kalıyor. O da çok sorun değil, U dönüşü sürekli yapmadığın sürece.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim de 2010 Spyder var. Abimle benim boyumuzda 1.70 civarı. Pedallara ulaşmakta sıkıntı çekmiyoruz. Sadece dar dönüşlerde kol mesafesi biraz kısa kalıyor. O da çok sorun değil, U dönüşü sürekli yapmadığın sürece.
    walla hocam içime öyle bir sus serptinki anlatamam 1 saattir diğer tüm markalara baktım kanuni mondial keewey vs vs vs fakat hiç birinin duruşu e10 nun yanından bile geçmiyor ya sürekli u dönüşü yapacak değiilim uzun yol kullanmayı düşünüyorum tek korkum şu pedallara yetişmek için öne doğru kaymam gerekirse deponun üzerine oturmuş gibi olurmuyum diye düşünüyorum bu kadar

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla hocam içime öyle bir sus serptinki anlatamam 1 saattir diğer tüm markalara baktım kanuni mondial keewey vs vs vs fakat hiç birinin duruşu e10 nun yanından bile geçmiyor ya sürekli u dönüşü yapacak değiilim uzun yol kullanmayı düşünüyorum tek korkum şu pedallara yetişmek için öne doğru kaymam gerekirse deponun üzerine oturmuş gibi olurmuyum diye düşünüyorum bu kadar
    Pedallara yetişmek için biraz öne gidersen deponun üzerine oturmuş olmazsın.zaten depo sana doğru inceliyor.Fikir olsun diye resim yükledim.spyderden sonra diğerlerine de bakılmaz.. imkanın varsa spyder al bence.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)