Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=Umut can;101792]Pedallara yetişmek için biraz öne gidersen deponun üzerine oturmuş olmazsın.zaten depo sana doğru inceliyor.Fikir olsun diye resim yükledim.spyderden sonra diğerlerine de bakılmaz.. imkanın varsa spyder al bence.

bende öyle düşünüyorum çok önde olmak sıkıntı değil gideriz..biraz komik olabilir ama bu motorun üstündeki beyefendinin boyu kaç acaba gayet rahat bir şekilde yetmiş ayakları

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motordaki abim ayak yetişmesinde sıkıntı yok için rahat olsun. boyu 1.73 falan..bende aynı boydayım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    merhaba onur benim boyum 1.68 2011 modele kadar olanlara pedallara ayagımın tarak kısmı yetişiyor fakat fren ve debriyaj ayakları daha eleride onlara paraklarım zor yetişiyor ama bu kişinin bacak uzunluguna göre değişebilir makinanın üzerine oturup denemen gerek ayrıca sürücü koltugunun arka kalçaya değen kısmına destek yaptırılabilir o zaman oturma pozizyonun biraz daha öne kayar
    bende 2012 model var onun pedalları 3-4 parmak daha geriye çekldiğinden ayaklarım çok rahat yetişiyor

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim celil abi dediğiniz gibi denemekte fayda var 2012 modellerde gerçekten çok hoş balansör olayınıda eklemişler çok daha iyi olmuş...eğer 2011 e boyum yetmez ise 2012 alacağım fakat 2012 almam için en az 6 7 ay ertelemem gerekecek para biriktirebilmek açısından...ama eğer rahat edemezsem beklerim çünkü motoru aldıktan sonra satma falan gibi düşüncem yok gittiği yere kadar bakımını en düzenli şekilde yaptırıp uzun yıllar kullanmak istiyorum

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim celil abi dediğiniz gibi denemekte fayda var 2012 modellerde gerçekten çok hoş balansör olayınıda eklemişler çok daha iyi olmuş...eğer 2011 e boyum yetmez ise 2012 alacağım fakat 2012 almam için en az 6 7 ay ertelemem gerekecek para biriktirebilmek açısından...ama eğer rahat edemezsem beklerim çünkü motoru aldıktan sonra satma falan gibi düşüncem yok gittiği yere kadar bakımını en düzenli şekilde yaptırıp uzun yıllar kullanmak istiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81208238/detay

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu ilanı görmüştüm abi.işte öğrenci bütçesi olunca 500 tl bile çok sıkıntı oluyor..ben kendi harçlığımdan kredimden falan biriktirdim birazda babam destek oldu fakat bir param ortl olarak 2011 lere yetiyor hatta bir iki ay daha sabır etmek zorunda kalıyorum rahat alıp bakımını falan yaptırıp binebilmek için o yüzden şu anda 1000 1500 tl civarı nakiti bir anda üzerine koyamam ama her şey kısmet biraz daha biriktiririm bu ilan gider yenisi gelir sonuçta hareketli bir piyasa umarım hayırlısı olur

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ilanı görmüştüm abi.işte öğrenci bütçesi olunca 500 tl bile çok sıkıntı oluyor..ben kendi harçlığımdan kredimden falan biriktirdim birazda babam destek oldu fakat bir param ortl olarak 2011 lere yetiyor hatta bir iki ay daha sabır etmek zorunda kalıyorum rahat alıp bakımını falan yaptırıp binebilmek için o yüzden şu anda 1000 1500 tl civarı nakiti bir anda üzerine koyamam ama her şey kısmet biraz daha biriktiririm bu ilan gider yenisi gelir sonuçta hareketli bir piyasa umarım hayırlısı olur
    doğru söylüyorsun herşey bütçede takıyor ve evet bir ilan gider diğeri gelir sabredersen sonu iyi olacaktır hayırlısı olsun

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    arkadaşlar eğer mümkünse 2011 ve 2012 model spayder fotoğrafı koyabilirmisiniz benim gibi yaklaşık 1 yıldır motor arayan biri bile daha yeni yeni şeyler öğreniyorum

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    2012 SPYDER benim makina tek fark pedalların biraz daha geride olması
    2011 in balansör olmayan modelinin görsel tek farkı motor blogunun rengi gümüş renkli olması balansör olan modeller siyah renk bloklu görsel fark yok
    birde 2011 modellerde alev deseni yok düz siyah renkli geldi

Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 960x640 ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın
    Konu CELİL tarafından (08.April.2012 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi bu fotodaki motor 2011 değilmi sahibindendeki ilanlara baktım ama bu kasalar hep 2011 olarak geçiyor yada şöyle sorayım bu görüntünün hem 2011 hem 2012simi var çünkü 2011 modellerde alev deseni gördüm ama motor bloğu siyah olanını görmedim

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)