Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı onrg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla hocam içime öyle bir sus serptinki anlatamam 1 saattir diğer tüm markalara baktım kanuni mondial keewey vs vs vs fakat hiç birinin duruşu e10 nun yanından bile geçmiyor ya sürekli u dönüşü yapacak değiilim uzun yol kullanmayı düşünüyorum tek korkum şu pedallara yetişmek için öne doğru kaymam gerekirse deponun üzerine oturmuş gibi olurmuyum diye düşünüyorum bu kadar
    Pedallara yetişmek için biraz öne gidersen deponun üzerine oturmuş olmazsın.zaten depo sana doğru inceliyor.Fikir olsun diye resim yükledim.spyderden sonra diğerlerine de bakılmaz.. imkanın varsa spyder al bence.

onr
    öğrenci
     yok
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [QUOTE=Umut can;101792]Pedallara yetişmek için biraz öne gidersen deponun üzerine oturmuş olmazsın.zaten depo sana doğru inceliyor.Fikir olsun diye resim yükledim.spyderden sonra diğerlerine de bakılmaz.. imkanın varsa spyder al bence.

bende öyle düşünüyorum çok önde olmak sıkıntı değil gideriz..biraz komik olabilir ama bu motorun üstündeki beyefendinin boyu kaç acaba gayet rahat bir şekilde yetmiş ayakları

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motordaki abim ayak yetişmesinde sıkıntı yok için rahat olsun. boyu 1.73 falan..bende aynı boydayım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    merhaba onur benim boyum 1.68 2011 modele kadar olanlara pedallara ayagımın tarak kısmı yetişiyor fakat fren ve debriyaj ayakları daha eleride onlara paraklarım zor yetişiyor ama bu kişinin bacak uzunluguna göre değişebilir makinanın üzerine oturup denemen gerek ayrıca sürücü koltugunun arka kalçaya değen kısmına destek yaptırılabilir o zaman oturma pozizyonun biraz daha öne kayar
    bende 2012 model var onun pedalları 3-4 parmak daha geriye çekldiğinden ayaklarım çok rahat yetişiyor

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)