Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Ankaradan Selamlar

Merhaba arkadaşlar böyle bir forumun oluşumunda emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

21 yaşında öğrenciyim ankarada yaşıyorum, bu ay içinde motor alma çabası içerisindeyim, öncelikle hep ss model düşünüp honda cbr e yoğunlaşmıştım ancak hondanın ard arda getirdiği 1000 tl lik zam beni soğuttu,

10.000 tl e kadar bütçem var, Regal mi Aquliamı artık ne tavsiye ederseniz chopperde bir karara varmayı ümit ediyorum, hangisi yolda bırakmaz, sanayiye yolum düşmez, uzun yolda sıkıntı cıkarmaz bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum :D

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa tınç
    reklamcı
     regal raptor dd125
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla ikiside iyi makina ama ben sana 250 - e10 tavsiye ederim

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Egerki V motor istersen keewayler R.K.S motor adi altinda satiliyor.

Land cruiser 250 ye goz at

V MOTOR
    On arka geniş yanak lastikler
    On arka disk fren
    Enjeksiyon

Vsvs YİBA da umit bisiklet var oradan fiyat alabilirsiniz
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    merhaba mehmet
    hyosung nun motoru spyder den daha yüksek beygir ve uzun ömürlü ama spyder de kötü değil sorunsuz makina ve tarz olarak ben spyder e rakip makina göremiyorum ve piyasa değeri çok iyi yok satıyor tabii renkler ve zevkler tartışılmaz bu benim fikrim ayrıca hyo nun pazarlama sorunu var kanuni türkiyeye çok az makina getiriyor makina piyasadan silinmeye başladı ve parça fiatları japon makinalarla aynı yükseklikte karar senin hayırlısı olsun

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba mehmet
    hyosung nun motoru spyder den daha yüksek beygir ve uzun ömürlü ama spyder de kötü değil sorunsuz makina ve tarz olarak ben spyder e rakip makina göremiyorum ve piyasa değeri çok iyi yok satıyor tabii renkler ve zevkler tartışılmaz bu benim fikrim ayrıca hyo nun pazarlama sorunu var kanuni türkiyeye çok az makina getiriyor makina piyasadan silinmeye başladı ve parça fiatları japon makinalarla aynı yükseklikte karar senin hayırlısı olsun
    yani spydermi al diyosun hyo mu :D cünkü 8400 lira şu motor ve max hız 180km diyor http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77997487/detay

başka bir motorda 250 lik max hız 120 diyor, anlamadım bu neden pahalı celil abiii bunumu alayım spydermi alayım hyo mu alayım ne yapayım :D spyder uzun yolda üzermi beni ? artçımla beraber

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    mehmet senin gösterdiğin makina spyder değil daytonanın bu sene gelen 250 cc modeli uzun yolda ve şehir içinde seni üzmez dayanıklı su ve fan soğutmalı şehir içi dışı şişme yapmaz kitabında 22 beygir yazar ama 16 beygirlik bir makinası var 130 km son hızı ilana yanlış yazmışlar

hyo gv 250 nin motoru 26 beygir daha torklu ve süratli fark o yüzden
    uzun yolda daha rahattır ama bir önceki mesajda yazdığım artılarıda var eksileride var zevk meselesi ben gv 250 de kullandım ama şimdi spydere biniyorum kararı sen vericen

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet senin gösterdiğin makina spyder değil daytonanın bu sene gelen 250 cc modeli uzun yolda ve şehir içinde seni üzmez dayanıklı su ve fan soğutmalı şehir içi dışı şişme yapmaz kitabında 22 beygir yazar ama 16 beygirlik bir makinası var 130 km son hızı ilana yanlış yazmışlar

hyo gv 250 nin motoru 26 beygir daha torklu ve süratli fark o yüzden
    uzun yolda daha rahattır ama bir önceki mesajda yazdığım artılarıda var eksileride var zevk meselesi ben gv 250 de kullandım ama şimdi spydere biniyorum kararı sen vericen
    Daytona nın 250 si mi var? İlk hedefim daytona
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    http://www.rksmotor.com.tr/products....otorcycle&id=3

sürüşü karizması kalıbıyla çok beğeniyorum

standart gelen çantalar ön ayna vs bir bayiye gidip görebilirsiniz.

oldukça oturaklı selesi çok geniiş deposu büyük hacimli

ön arka disk fren V Motor vsvs Enjeksiyon

bütçeniz için tavsiye ederim. bir tur atmanız yeterli

Syper'a alışmanız gerekli biraz şase uzunluğundan dolayı bunun dışında benim için eksisi artısı yoktur. oldukça iyi motordu şehir içinde dışında üzmez.

ama yavaş yavaş benim gözler RR dan öte V motora kaymaya başladı

benim için 250 cc azami silindir çapıdır.. fazlası banada cebimede zararlı ve 250 cc V motor da Land Cruiser 250'yi acaip gözüme kestirdim
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)