Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu gün bir arkadaşımın ablasının vefatiyle sabah şoka girdim.Bimdeki kampanyayıda doğal olarak unuttum aklıma geldiğinde çok geçolmuştu.Bende internet sitelerinde bi araştırma yaptım www.adrenalin.com.tr adresinde 80 ytl civarıda bir çadır buldum su geçirmez 3mevsim bi ürün bime göre pahalı ama taksitte yapıyorlar bide paketboyutu 15*45 cm bunu motorda taşımak daha kolay olsa gerek
Rıza abi bimdeki çadırın kapalıykenki boyutu nedir acaba
Alıntı yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu gün bir arkadaşımın ablasının vefatiyle sabah şoka girdim.Bimdeki kampanyayıda doğal olarak unuttum aklıma geldiğinde çok geçolmuştu.Bende internet sitelerinde bi araştırma yaptım www.adrenalin.com.tr adresinde 80 ytl civarıda bir çadır buldum su geçirmez 3mevsim bi ürün bime göre pahalı ama taksitte yapıyorlar bide paketboyutu 15*45 cm bunu motorda taşımak daha kolay olsa gerek
Rıza abi bimdeki çadırın kapalıykenki boyutu nedir acaba
kardeş net ölçüleri bilmemekle beraber motor üzerinde taşımak için bek uygun değil.önerim 200*220*150cm civarında bir çadır olur ki bu olçüde bir çadır 2 kişi için idealdır.ve kurulumunu siz yapmalısınızki olçüler küçük olsun.otomatiklerin mekanızmadan dolayı boy sorunu vardır.dediğim ölçülerde bi çadır da 35ytl civarındadır.bauhause bu konuda ürün zenginidir