Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Projeler...

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Cool Projeler...

Arkadaşlar benim küheylanı aktif kullanmaya başlamam için 1 aydan fazla vakit var.
    Ben de bu arada çeşitli projeler geliştirmeye niyetlendim. :mrgreen:
    Bunlardan ilki depo üstündeki logo. Motoru aldığım abinin zoru neymiş bilmiyorum ama sağdaki logoyu sökmüş. Orijinalini hiç aramadım açıkçası ama tanıdık reklamcı vardı; bire bir kopyasını çıkarttırdım; bu hafta teslim edecek.
    Bunun dışında dikiz aynalarının gidona tutturulduğu noktadaki siyah plastik muhafazaların üzerine bir de kromajlı muhafazamız olacak; imalatta şu an.
    Selenin altındaki kromaj görünümlü plastik kapakların kalıbı alınacak haftasonu; galvanizli sacdan kopyaları imal edilecek, bağlantıları kuvvetlendirilecek.
    Aynı şekilde zincir muhafazasının da kopyası çıkarılacak ve sağlamlaştırılacak.
    Balansör olayını araştırıyorum; belki orijinallerindeki gibi yapılamaz ama en azından motor bloğunun altına bir takoz veya kauçuk conta yerleştirmeyi deneyeceğim.
    Zincir dişlisinin çapını değiştirmek konusunda uzman görüşüne ihtiyacım var ayrıca; Celil Abi yetiş!!!:mrgreen:
    Bunların dışında "şurası şöyle olsa güzel olurdu" dediğiniz şeyler varsa lütfen paylaşın arkadaşlar; benim küheylan gönüllü kobay. :mrgreen:
    Sevgiler; saygılar...
    Konu Emrehan tarafından (09.April.2012 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: İMLA

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim küheylanı aktif kullanmaya başlamam için 1 aydan fazla vakit var.
    Ben de bu arada çeşitli projeler geliştirmeye niyetlendim. :mrgreen:
    Bunlardan ilki depo üstündeki logo. Motoru aldığım abinin zoru neymiş bilmiyorum ama sağdaki logoyu sökmüş. Orijinalini hiç aramadım açıkçası ama tanıdık reklamcı vardı; bire bir kopyasını çıkarttırdım; bu hafta teslim edecek.
    Bunun dışında dikiz aynalarının gidona tutturulduğu noktadaki siyah plastik muhafazaların üzerine bir de kromajlı muhafazamız olacak; imalatta şu an.
    Selenin altındaki kromaj görünümlü plastik kapakların kalıbı alınacak haftasonu; galvanizli sacdan kopyaları imal edilecek, bağlantıları kuvvetlendirilecek.
    Aynı şekilde zincir muhafazasının da kopyası çıkarılacak ve sağlamlaştırılacak.
    Balansör olayını araştırıyorum; belki orijinallerindeki gibi yapılamaz ama en azından motor bloğunun altına bir takoz veya kauçuk conta yerleştirmeyi deneyeceğim.
    Zincir dişlisinin çapını değiştirmek konusunda uzman görüşüne ihtiyacım var ayrıca; Celil Abi yetiş!!!:mrgreen:
    Bunların dışında "şurası şöyle olsa güzel olurdu" dediğiniz şeyler varsa lütfen paylaşın arkadaşlar; benim küheylan gönüllü kobay. :mrgreen:
    Sevgiler; saygılar...
    emrehan bu gidişle seni durdurmazsak makinayı yeniden imal ediceksin elindeki imkanları çok kıskandım
    depodaki etiket depo boyanmadan çıkmaz senin depoda boya olabilir :(
    motor titreşimini kesmek için motorun şaseye bağlantı vidalarına lastik takoz yaptırıp motorla şasenin birbirine değmesini engellemen lazım
    jincir dişlisini değiştirmeyi pek tavsiye etmiyorlar orjinali en uygun olanı değişince torku zayıflayıp max.hızda + 20 km kazanç oluyor oda yokuşlarda bayılma yapıyor

yan nikalaj kapagın aynı nikajlısını uygun fiata yaptırabiliyorsan siteden pek çok sipariş alabilirsin

eksozları modifiye eksozla değiştirebilirsin
    aynaları değiştirebilirsin
    farı değiştirebilirsin ilk aklıma gelenler bunlar

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bzimde bir düşüncemiz var ama nacizane senin konun aracılığıyla soralım başlık kirliliği olmasın
    arka sinyaller çantalardan dolayı çok sıkışık oldu hatta sol sinyal çanta baskısına dayanamayıp kırıldı.bu sinyalleri stop lambasının o tarafa doğru çekmek istiyoruz yine kromajlı sinyal takımıyla değiştirerek..bunu nasıl gerçekleştirebiliriz..dragstarlarda falan oluyor böyle kromajlı düz demir aparat gibi bir şey ucunda sinyal oluyor o şekilde nasıl yapılır.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bzimde bir düşüncemiz var ama nacizane senin konun aracılığıyla soralım başlık kirliliği olmasın
    arka sinyaller çantalardan dolayı çok sıkışık oldu hatta sol sinyal çanta baskısına dayanamayıp kırıldı.bu sinyalleri stop lambasının o tarafa doğru çekmek istiyoruz yine kromajlı sinyal takımıyla değiştirerek..bunu nasıl gerçekleştirebiliriz..dragstarlarda falan oluyor böyle kromajlı düz demir aparat gibi bir şey ucunda sinyal oluyor o şekilde nasıl yapılır.
    umut dediğin istediğin gibi basit bir demir ayak sanayide yaptırabirsin piratik bir şey demiri istediğin yere monte eder sinyallerin kablolarınıda oraya kadar uzatırsın olur

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    geçen ali ustanın orda gördüm bi spyder plakanın altına almıştı sinyalleri pekte güzel olmuştu hani
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Kardeş benim arka sinyaller sissy barın yanlarında. Fena da durmuyor. Aparata falan da ihtiyaç olmuyor oraya takmak için.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emrehan bu gidişle seni durdurmazsak makinayı yeniden imal ediceksin elindeki imkanları çok kıskandım
    depodaki etiket depo boyanmadan çıkmaz senin depoda boya olabilir :(
    motor titreşimini kesmek için motorun şaseye bağlantı vidalarına lastik takoz yaptırıp motorla şasenin birbirine değmesini engellemen lazım
    jincir dişlisini değiştirmeyi pek tavsiye etmiyorlar orjinali en uygun olanı değişince torku zayıflayıp max.hızda + 20 km kazanç oluyor oda yokuşlarda bayılma yapıyor

yan nikalaj kapagın aynı nikajlısını uygun fiata yaptırabiliyorsan siteden pek çok sipariş alabilirsin

eksozları modifiye eksozla değiştirebilirsin
    aynaları değiştirebilirsin
    farı değiştirebilirsin ilk aklıma gelenler bunlar
    Abi boya olduğunu sanmıyorum sadece sağdaki kartal sökülmüş, soldakinin tümü ve sağdaki çizgiler duruyor.
    Yan kapaklar için netice alır almaz bildiririm.
    Zincir dişlisi konusunda zaten tereddütteydim, uyardığın iyi oldu abi.
    Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    boya konusunda kafanı karıştırmakta istemiyorum ama değişik bir durum yoksa fabrika etiketler sökülmesin diye üzerine vernik atıyor diger taraftan kontrol et

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boya konusunda kafanı karıştırmakta istemiyorum ama değişik bir durum yoksa fabrika etiketler sökülmesin diye üzerine vernik atıyor diger taraftan kontrol et
    Abi kontrol ettim vernik var. Etiketi yaptıracağım reklamcı arkadaş da çok inceledi hatta; işçiliğe hayran kaldı. :mrgreen:
    Ama adam nasıl becerdiyse o etiketi ordan sökmeyi başarmış. :?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi kontrol ettim vernik var. Etiketi yaptıracağım reklamcı arkadaş da çok inceledi hatta; işçiliğe hayran kaldı. :mrgreen:
    Ama adam nasıl becerdiyse o etiketi ordan sökmeyi başarmış. :?
    belkide üretim hatasıdır eşsiz olur daha kıymetli olur :mrgreen:

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)