Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana kalırsa dişini az daha sık RR 150cc veya RR 250cc ile başlamanı tavsiye ederim, 100lük motor isteklerini karşılamıyacak, 2 hafta sonra sıkılacaksın, kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sık sık arıza verdiğini görüyorum, bence 100cclik motora hiç bulaşma başın ağrımasın.
    Arkadaşımızın yazdıklarından anlaşıldığı üzere daha ilk motorsiklet tecrübesi olacak mümkün olduğu kadar güçsüz bir motorla başlaması postu ve can sağlığı açısından hayrına olacaktır.Ayrıca motorsiklet sürüş tecrübesi 2 haftada kazanılmaz ki .Arkadaşımız nasıl sıkılsın motorundan anlamadım? herkez senin gibi "üstün" melekelere sahip olmayabilir.:mrgreen::mrgreen:

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımızın yazdıklarından anlaşıldığı üzere daha ilk motorsiklet tecrübesi olacak mümkün olduğu kadar güçsüz bir motorla başlaması postu ve can sağlığı açısından hayrına olacaktır.Ayrıca motorsiklet sürüş tecrübesi 2 haftada kazanılmaz ki .Arkadaşımız nasıl sıkılsın motorundan anlamadım? herkez senin gibi "üstün" melekelere sahip olmayabilir.:mrgreen::mrgreen:
    yok be abi, öğrenir öğrenir fazla gaza gelmesin yeter :mrgreen: ilk başlarda zor gelebilir ama alışması lazım, alışma süresi 2 hafta örnek olarak konuştum, 150cc ile başlayabilir, yetenek meselesi, Altın Elbiseli adamı izlesin internetten ordan tecrübe edine bilir.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    :?:?:?:?:?
    vay anasını

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)