Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Branda?

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Branda?

Abilerim bugünkü sorum brandayla ilgili.:mrgreen:
    İnternetten bakıyorum da bu motosiklet brandalarının bedenleri var, S-M-L-XL-XXL diye. Bizim makinalar kaç beden giyer acaba bilen var mı?:mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    cevap veriyorum :mrgreen:
    bilmiyorum ben hiç kullanmadım :mrgreen:

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap veriyorum :mrgreen:
    bilmiyorum ben hiç kullanmadım :mrgreen:
    Tabi insanın kapalı garajı olunca böyle garibanın derdinden anlamıyo. :mrgreen:

inaona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İNANÇ ONAT
    İŞLETMECİ
     YOK
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternetten bakıyorum da bu motosiklet brandalarının bedenleri var, S-M-L-XL-XXL diye. Bizim makinalar kaç beden giyer acaba bilen var mı?:mrgreen:
    Merhaba Bende Spyder 250 var benim branda XXL ve tamamen kapatıyor.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Bir beden buyuk al, seneyede kullanilirsin :mrgreen:
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    En büyük boyu almakta fayda var Tanış, yağmurda falan tam örtmesi güzel olur. Bende XL var motorumda 250e-9, egzoza kadar anca geliyor. Onun için XXL al bence

Kapalı garaj güzel kesinlikle, tok açın halinden anlamaz

Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salih Özler
    Serbest
     Harley Davidson XL883L Superlow
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    24
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene Bim'den 20 tl ye aldığım oto brandasını kullanıyorum. Brandayı yere açıyorum, zemine ikiye böldüğüm poliüretan matı koyup motoru lastikler mat üzerine gelecek şekilde brandanın içine sürüyorum. Etrafını çevirip kenardan lastikleyince, yağmur (ki normal branda da yağmurdan koruyor) haricinde yağmurun yolaçtığı havadaki nemi de içeri almıyor. Sonuç: motor kupkuru. Ama yine de güneş açtıktan sonra motoru havalandırıyorum. Veya normal zamanlarda (aşırı yağmur beklentisi yokken) ön ve arkadan brandayı aralıyorum ki içeride hava cereyan etsin. Neticede iyi oluyor ama zahmetli oluyor.
    Motoru alırken beraberinde verilen motosiklet brandası ise sabaha karşı yağan çiğ zeminden buharlaştığı zaman buharı içeride yoğuşturup motoru sırılsıklam ediyor. Altını da bir şekilde sarmak gerek. Branda boyunun motoru alttan da sarmalayacak şekilde kapaması gerek. En büyüğü de bence iidir. Belki boy büyük olunca brandanın kendi lastikleri motoru ön ve arka tekerden belki sarmaz, fakat lastikli kancalar sanırım bu problemi çözer.
    Brandanın mümkün olduğ kadar boyalı kısma değmemesi gerek, nemi almayacak şekilde havalanması gerek. Her ne şekilde olursa olsun branda dayanıklı olmuyor. Motorla birlikte verilen çöplük oldu, şu ankini de bir iki yerden yırttım. Yağmurlar kesilince bu brandanın zahmetine katlanamayacağım için, normal bir branda almam gerek. Güneş makineyi solduruyor.
    Hikayenin ana fikri: KAPALI GARAJIN GÖZÜNÜ SEVEYİM :|

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    kapalı garaj oooohh ne rahat :mrgreen:
    arkadaşlar benimde o kadar kolay olmuyor binanın giriş arka dairede oturan yok o yüzden binanın 2 basamaklı merdivenine tahtadan rampa yaptım oradan arkaya binanın içine sokuyorum bu biraz zahmetli oldugundan makinayı sadece hafta sonları çıkarıyorum ama ne yalan söyleyeyim makina ben üstündeyken hariç hiç yağmur toz toprak görmüyor ve güven altında oluyor :mrgreen:
    rampayı 250e-9 makinam varken yapmıştım o yüzden speyder e kısa geliyor motor içeri girerken kaç kere altı sürttü ve giriş mermerleri çizdi komşular beni öpecek :mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapalı garaj oooohh ne rahat :mrgreen:
    arkadaşlar benimde o kadar kolay olmuyor binanın giriş arka dairede oturan yok o yüzden binanın 2 basamaklı merdivenine tahtadan rampa yaptım oradan arkaya binanın içine sokuyorum bu biraz zahmetli oldugundan makinayı sadece hafta sonları çıkarıyorum ama ne yalan söyleyeyim makina ben üstündeyken hariç hiç yağmur toz toprak görmüyor ve güven altında oluyor :mrgreen:
    rampayı 250e-9 makinam varken yapmıştım o yüzden speyder e kısa geliyor motor içeri girerken kaç kere altı sürttü ve giriş mermerleri çizdi komşular beni öpecek :mrgreen:
    Bu guzel kapali garaj muhabbetinin ustune benm arkadastan aldgm brandanin on tekeri kapatmadgni dusununce intihar esigine geldm buradaCelil abi benimde motoru koydgum yerde bir basamak var rampayi uzunlamasna koyunca bnmknnde alti surtuyor ama basamaklarn tam ortasna geleck seklde tahtayi koyup merdven aralgni dusurnce altini surtmekten kurtuldum belki senin basamakta da ise yarar bu taktik

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Teşekkür ederim abiler. Brandayı mümkün mertebe büyük almamız gerektiğini; ama mümkünse de makinayı kapalı garajda tutmanın çok daha iyi olacağını öğrendik.
    Bu bağlamda kardeşiniz bir proje daha üretti. :mrgreen:
    Benim motoru koyduğum site otoparkında 4 tane daha motor var. Bunlar toplamda yaklaşık 3 arabalık yer kaplıyor. Diğer 4 motorcu arkadaşı örgütleyip, site yönetimini de kafalayıp 5 motorluk kapalı garaj inşa ediyorum. Motor başına tahmini maliyet : 150 TL. Hayabusacı arkadaştan da biraz fazla alırız.
    Sabit yeri olan arkadaşlara da tavsiye ederim; Koçtaş'tan temin edilebilecek malzemeyle tek motorluk kapalı garaj 300 TL civarında bir paraya çıkar diye tahmin ediyorum. Ama bazı noktalar için profil temin edilmeli. O da sanayide bi yerlerden kestirilir herhalde.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)