arkadaşlar aranızda yeniyim motorumu bugün aldım yalnız sol akü kapağım yok çift olarak satılıomuş sağ kapak ihtiyacı olan varsa birlikte alabiliriz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
İSTANBUL
0 Rh (+)arkadaşlar aranızda yeniyim motorumu bugün aldım yalnız sol akü kapağım yok çift olarak satılıomuş sağ kapak ihtiyacı olan varsa birlikte alabiliriz

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba ömer aramıza hoş geldin
motorun hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
akü kapağı tek olarak bazen ali ustada olabiliyor bir ara sor sayfa üstünde linki var![]()
Konu CELİL tarafından (11.April.2012 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)abicim boşuna sorma ben ali ustayla ara sıra görüşüyorum kapağı tek satmadığını bilidriyor benimde akü kapağına ihtiyacım var ama fiyatlar pahalı dolar arttıkça parçaların fiyatı artıyo bi polikarbon kapağa 150-160 lira pahalı :evil: diye düşünüyorum biraz daha beklemeni tavsiye ederim ben kapağı yapmayı planlıyorum siteye de bildirecem seri üretime kadar yolu var![]()
Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)tabi herkes sağ kapağı düşürünce adamda sol kapaklar elde kalmıştır :mrgreen:
kapak yapma işlemine Tanis girişiyordu halletsin sizede çözüm olabilir
birde altaki linkte kapak takım 110 tl
http://www.motorparcalari.net/regal-...-urun3682.html
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)abi benim babamda sac ustası başka deyişle tenekeci oda söyledi kromdan yapalım diye ama görüntü çirkin oluyo köşelerden birisinin dik olması lazım ama orjinal kapağın köşeleri yuvarlak ayrıca kabartma logoyu preste bastırması gerkir ki buda orrjinal kapağın 3 katı maliyete çıkar
Regal Raptor Dadyw-9
sivas
0 Rh (+)sivasta dolaşan bi spyder gördüm ama bu siteye üye mi bilmiyorum eğer onunla irtibata geçebilirsem yaparım kapağını abicim lafı olmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)