En sonunda yedim cezayiaylardr bugun yarn diye diye yaptiramadm su muayeneyi simdi 72 lira ekstradan kacti
yarn gidicem varmi bi diyceginiz ozellikle dikkat etmem gereken
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)En sonunda yedim cezayiaylardr bugun yarn diye diye yaptiramadm su muayeneyi simdi 72 lira ekstradan kacti
yarn gidicem varmi bi diyceginiz ozellikle dikkat etmem gereken
![]()
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Geçmiş olsun kardeş...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun birde muayene geçikme cezası vericen :(
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Onu biliyorumda sole bisi var cezayi yazan polisle konustum abi dedim haftaya yaptiricaktm zaten.o da not dustu cezaya bir hafta sure verildi diye.yaptir bir hafta icinde git bi trafik ekibine goster silsinler cezani sistemden dedi.hakkaten olurmu bu durum yahu?![]()
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)Bakalm oluyodur umarm
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)İnş. oluyordur yaa. Muayene için egzozdan başka tavsiyem yok![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ceza eldeki post cihazindan sisteme dahil oldugu an azami 15 dakika suresi var silinmesi icin
Gecmiş olsun
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Cihazdan sisteme girilmemiş olsa bile ceza tutanaklarında seri ve sıra numarası var. Ve cezayı yazan memura zimmetli bunlar. Dolayısıyla herhangi bir memurun iptal edebilmesi çok gerçekçi görünmüyor.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)