Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı esadRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiç bi çevirmede seyyar wc görmedim valla bilmiyorum abim bir süre çözüm olur gibi geliyo:|
    yok yok öyle seyyar wc değil :D mesela bi aralar büfe yanlarında çevirme yapıp paraları büfeciye toplatıyolardı adam arabadan iniyo sigara alıcakmış gibi büfeye gidio rüşvetini veriyo sonra yoluna devam ediyodu en son polisler toplu şekilde büfeciden alıyolardı.haberlerde görmüştüm. ama bu sefer kameralar açık oldugunan büfeciden alırkende kayıt olcagından dolayı tek kamera kapatılcagı yer wc. yani sahillerde wc yakınlarına açarlar tezgahı en sonda çişe gider gibi hasılatı toplarlar :D
    At avrat silah

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok öyle seyyar wc değil :D mesela bi aralar büfe yanlarında çevirme yapıp paraları büfeciye toplatıyolardı adam arabadan iniyo sigara alıcakmış gibi büfeye gidio rüşvetini veriyo sonra yoluna devam ediyodu en son polisler toplu şekilde büfeciden alıyolardı.haberlerde görmüştüm. ama bu sefer kameralar açık oldugunan büfeciden alırkende kayıt olcagından dolayı tek kamera kapatılcagı yer wc. yani sahillerde wc yakınlarına açarlar tezgahı en sonda çişe gider gibi hasılatı toplarlar :D
    polislerin içindeki çürük elmalar nasıl rüşvet alırım yerine nasıl suçlu yakalarım diye düşünse neler olacak ama klasik bir laf BURASI TÜRKİYE:(
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı esadRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polislerin içindeki çürük elmalar nasıl rüşvet alırım yerine nasıl suçlu yakalarım diye düşünse neler olacak ama klasik bir laf BURASI TÜRKİYE:(

At avrat silah

Emre Yunus
    deejay :D
     Regal raptor 250e-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    nerden bılıyon oyle yapmadıklarını kac polıs tandıın bugun kadar da genelleme yapıyonuz ?? delıkanlısınız ya adamsınız ya vermeyın rusvet alan serefsızde veren degılmı delıkanlı gıbı odeyın cezanızı! ulan varya alayınız polıs dusmanı be celıl senıde akıllı uslu bısey sanardım o elestırdıgın trafık polıslerınde beter bıseysın! Bu tur zıhnıyetler ıcın can verıyoruz kelle koltukta gezıyoruz yaa ne deyım...!

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Emre bey katilmiyorum size dedikleriniz dogruluguda var yanlisligida. Neden derseniz

Ici fesat nerden para koparsam diyerek otu boku bahabe edip haksiz yere rusvet isteyende var (konumuz polisler bunlardir )

Haksiz oldugu yerde rusvet teklif eden vatandasda var.

Inan bana herkes de suc var.

Haksiz olan hata yapmis surucu pasa pasa cezasini odesin

Hakli vatandastan para cukkalamaya calisan memurda isini duzgum yapsin.

Bu kameralarada gerek kalmaz

Ancak imkansiz bu malesef
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Emre seni biraz daha kamu gorevi icra eden ve devleti temsil eden polis memuruna yakısacak bir usluba davet ediyorum.Tepki gosterdiğin konusmaların hepsi muhabbet amaclı ama hepimiz farkındayız bu davranısın toplum barısına etkilerini.Soz konusu olay Turk ceza Kanunu 52 maddede duzenlenen rusvet sucudur ancak karsında senden her hareketiyle rusvet talebinde bulundugunu belli eden ve sana 500 600 lıralık bır ceza yazacagından bahısle 50 lıra verdikten sonra sana yaptırım uygulamaktan vazgecen memurlarda var.Sen madem delıkanlısınız vermeyinde 500 lıralık cezayı odeyin cumlesini aylık kazancı 800 lıra civarında olan insanlara dayatamazsın.Kamu gorevlısı kendi guvenılırlıgını olusturmak zorundadır ve olusturacaktır.Saygılarımla

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı deejayemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden bılıyon oyle yapmadıklarını kac polıs tandıın bugun kadar da genelleme yapıyonuz ?? delıkanlısınız ya adamsınız ya vermeyın rusvet alan serefsızde veren degılmı delıkanlı gıbı odeyın cezanızı! ulan varya alayınız polıs dusmanı be celıl senıde akıllı uslu bısey sanardım o elestırdıgın trafık polıslerınde beter bıseysın! Bu tur zıhnıyetler ıcın can verıyoruz kelle koltukta gezıyoruz yaa ne deyım...!
    emre uslubun kaliteni ortaya koyuyor yarası olmayan genel konuşulan konuyu kendi üzerine almaz ayrıca aramızdaki tek memur sen değilsin kimse dürüst memurlara yönelik konuşmuyor aranızdaki çürük elmaları sen bizden daha iyi bilirsin benim yaşım dolayısı ile senin memurluk hayatından daha fazla şey gördüm ve yaşadım

mrtglc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat GÜLEÇ
    tekniker
     GV 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaşım 29. 2001 yılından b sınıfı ehliyet sahibiyim. karakterli memurlarada rastladım karaktersizlerede ve az karakter sahibi olanlarada. işini iyi yapan bir memurla karşılaşırsam cezamı ödemeye razıyım. ama karaktersiz bir memurla karşılaşırsam o taktıkları kamera bi işi yaramaz onlarla mimiklerle de anlaşırım. veririm 15-20 lira yoluma devam ederim. olay sürücülerde bitmiyo yani. tamam cezamı ödemeye razıyım ama yeterki bana polisler rüşvet almak için yaklaşmasın. eğer o şekilde gelirlerse istediklerini veririm. eyvallah.

ekinoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat turan
    sigorta
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    rusvet neden alinir neden verilir sadece polislermi aliyor diger devlet daireleri hastaneler ihaleler bakin ülkede kac tane belediye baskani bu suctan gozaltinda hatta kac tane milletvekili hakkinda bu konu gundemde kimse kusura bakmasin bu çürükler heryerde o yuzden biz yapmayiz yerine bildiklerinin üstüne gitsin herkes kendi kurumunun namusunu temizlesin o zaman kameraya falan gerek kalmaz

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı deejayemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırda sen niye bu kadar üstüne alındın dikkat ettiysen çürük elma dedim bu forumda kaç tane polis memuru var onlar bişe demiyoda sana noluyo ben sadece düşüncelerimi paylaştım bu ülkede düşünce özgürlüğü denen bişey var kusura bakma kerdeşim gerçekler ortada kimseden lafımı esirgemedim esirgememde yarası olan gocunur olay bitmiştir :evil:
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)